aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒέβαιος ο Κετσπάγια για την τελική εξάδα του πρωταθλήματος

Βέβαιος ο Κετσπάγια για την τελική εξάδα του πρωταθλήματος

Την εκτίμησή του πως οι θεωρητικά μεγάλες ομάδες του νησιού θα είναι αυτές που θα τερματίσουν στην πρώτη εξάδα με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» στην Cytavision.

«Βλέπω ότι στην πρώτη εξάδα θα είναι οι μεγάλες ομάδες. Ανόρθωση, Ομόνοια, Απόλλων, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και η ΑΕΛ και θα υπάρχουν μεγάλες μάχες. Η Πάφος έχασε αρκετό έδαφος, αυτό πιστεύω. Αν και είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες που έπαιξαν σε ψηλό επίπεδο. Όμως, έχασαν τρία παιχνίδια και ειδικά σε τέτοιες ομάδες που δεν είχαν πρωταγωνιστήσει παλαιότερα όπως είναι η Πάφος δεν είναι εύκολο να πρωταγωνιστήσουν σε ένα χρόνο. Αν διατηρηθεί αυτή η ομάδα και κτίσει για τα επόμενα χρόνια, γιατί όχι. Δυστυχώς αν έχεις λεφτά μπορείς να φτιάξεις ομάδα σε όλο τον κόσμο. Όμως, δεν είναι τόσο εύκολο».

Διαβάστε επίσης: Ατάκα Κετσπάγια: «Αν μου το έλεγε κάποιος θα τον σήκωνα πάνω με τα 2 χέρια»

Αν είναι ικανοποιημένος με την βαθμολογική συγκομιδή της Ανόρθωσης: «Αν μου έλεγαν ότι μετά από πέντε αγώνες με τρία ντέρμπι θα είχαμε 11 βαθμούς θα τον σήκωνα πάνω και με τα δύο χέρια ψηλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ