aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒαριά η… καμπάνα για Σωφρόνη, Παπουλή και Αρτούρ

Βαριά η… καμπάνα για Σωφρόνη, Παπουλή και Αρτούρ

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ανάλογες ποινές εκ των οποίων κάποιες είναι βαριές. Ο Ρομπέρτο Λάγο του ΑΠΟΕΛ τιμωρήθηκε με πρόστιμο αφού αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα με τον Άρη.

Με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Αρτούρ Ρεζέντε της ΑΕΛ που «αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, χτύπησε αντίπαλο στο πρόσωπο εκτός φάσης στον αγώνα με την ΑΕΚ». Η ΑΕΛ επίσης τιμωρήθηκε με πρόστιμο για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ, για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την διάρκεια του αγώνα και γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες). Επίσης, τιμωρήθηκε για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις, γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του β’ ημιχρόνου κατά 4 λεπτά καθώς και για την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων και αναφερόταν μεταξύ άλλων και στη διαιτησία μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Με πρόστιμα τιμωρήθηκε η ΑΕΚ γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του β’ ημιχρόνου κατά 4 λεπτά με την ΑΕΛ, για ρατσιστική συμπεριφορά που επέδειξαν οπαδοί σας μετά το τέλος του αγώνα κατά ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, ενός ή δύο Κυπρίων παικτών.

Ο ΑΠΟΕΛ τιμωρήθηκε με πρόστιμο λόγω μη χρησιμοποίησης Κυπρίων παικτών στην ενδεκάδα του πρόσφατου ντέρμπι με την Ανόρθωση. Για τον ίδιο λόγο τιμωρήθηκε και η Ανόρθωση.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο αφού στον αγώνα με τον Ερμή αποβλήθηκε από τον διαιτητή στο 93ο λεπτό για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς την κερκίδα της φιλοξενούμενης ομάδας (πανηγύρισε με προκλητικό τρόπο) καθώς και για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα.

Με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο Φώτης Παπουλής για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή, ενώ πρόστιμο επεβλήθη στην ομάδα του Απόλλωνα για πρόκληση επεισοδίων από παράγοντες του μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και στον χώρο των αποδυτηρίων, λόγω μη συμμετοχής Κυπρίων στην ενδεκάδα. Δεν την γλύτωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο επειδή εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα με τον Ερμή ως μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Πρόστιμο επεβλήθη στον Ζοάο Πέδρο για ακατάλληλες δηλώσεις που έκανε για τον πρόεδρο του Ερμή Λούκα Φανιέρο μετά το ματς.

Πρόστιμο επεβλήθη στον Ερμή για πρόκληση επεισοδίων από ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και στον χώρο των αποδυτηρίων. Πρόστιμο και στον προπονητή της ομάδας Νίκο Παναγιώτου που αποβλήθηκε στο 95ο λεπτό του αγώνα για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον διαιτητή

Ο Φανιέρος τιμωρήθηκε επίσης με πρόστιμο για δηλώσεις που έκανε εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορούν να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορούν να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για τα άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό.

Η Πάφος FC καλείται να πληρώσει πρόστιμο επειδή δεν χρησιμοποίησε Κύπριους στην ενδεκάδα της στο ματς με την Ομόνοια, ενώ οι πράσινοι της Λευκωσίας θα πληρώσουν πρόστιμο για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς τους στην πλευρά της ανατολικής κερκίδας, είσοδο Δ του σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης» πριν την έναρξη του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, πρόστιμο και στην Αλκή Ορόκλινη γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) στον αγώνα με τον Άρη. Ο βοηθός του Άρη Ιωάννης Κλεάνθους τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο επειδή που αποβλήθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον διαιτητή μετά την λήξη του Α’ ημιχρόνου στον αγώνα με την Αλκή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ