aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒάλεμ: «Δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία μας ο Σατσέτι, εξήγησα και στον Μαργκάσα...»

Βάλεμ: «Δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία μας ο Σατσέτι, εξήγησα και στον Μαργκάσα…»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Γιόχαν Βάλεμ, ενόψει του αυριανού αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με το Μαυροβούνιο στο ΓΣΠ. Αναφέρθηκε στο Μαυροβούνιο, στη φιλοσοφία του με την εμπιστοσύνη που δείχνει στη νέα γενιά και πως μίλησε με κυπριοποιημένους παίκτες τους οποίους δεν κάλεσε, ενώ απάντησε και για τον Εστέβαν Σατσέτι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους φτάσαμε σε αυτή τη φάση και είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να συναντήσω τους ποδοσφαιριστές μέσα από τις προπονήσεις. Είχαμε την ευκαιρία να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο. Πλέον, ήρθε η ώρα να δούμε τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν για να παίξουμε ποδόσφαιρο», είπε αρχικά

«Είχαν προγραμματιστεί κάποια φιλικά τους προηγούμενες μέρες, τα οποία ακυρώθηκαν. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε καλά και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Δεν πρέπει να φοβόμαστε, θα πρέπει να προσεγγίσουμε αυτά τα παιχνίδια για να γίνουμε καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να αρχίσουμε θετικά. Ελπίζω να αντιληφθούν τα μηνύματα που θέλω να τους περάσω», πρόσθεσε.

Για τον Πιέρο Σωτηρίου που αντιμετωπίζει τραυματισμό είπε: «Έκανε εξειδικευμένο πρόγραμμα και θα δούμε την αποψινή προπόνηση και θα αποφασίσουμε. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και απόψε θα ληφθεί η απόφαση. Αν δεν παίξει αυτός, κάποιος άλλος θα πάρει την ευκαιρία του. Για την ενδεκάδα, περιμένω και την αποψινή προπόνηση. Θέλω να διατηρώ σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές».

Για το Μαυροβούνιο πρόσθεσε: «Ξέρουμε τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τους αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα. Μου αρέσει αυτή η πρόκληση, γιατί αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση».

Για το ότι δεν κλήθηκαν κάποιοι έμπειροι παίκτες: «Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στις επόμενες κλήσεις. Μίλησα ήδη με 1-2 από αυτούς. Είχα καλή συνομιλία με τον Μαργκάσα που κατάλαβε τι θέλω να κάνω. Γνωρίζει τον τρόπο πως σκέφτομαι. Έχω τον απόλυτο σεβασμό στο τι έδωσαν στην Εθνική Ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στη νέα γενιά. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κάτι. Δουλεύω με ένα γκρουπ 30 παικτών και μετά κάνω την επιλογή μου. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Αρτυματάς που είναι σε μια καλή ηλικία».

Για τον Σατσέτι: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όμως είναι μιας συγκεκριμένης ηλικίας. Δεν είναι κάτι προσωπικό. Ο Σατσέτι είναι σε μια ηλικία που δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ