aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤσιμουδιά για τον προπονητή

Τσιμουδιά για τον προπονητή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο περίμενε είναι ο κόσμος της ΑΕΚ αναφορικά με το όνομα του προπονητή που έχει επιλέξει ο Τσάβι Ρόκα. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Λάρνακας έχει καταλήξει στον εκλεκτό του, ο οποίος όμως ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει, καθώς δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος προπονητής να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη νυν ομάδα του ή να έχει ακόμη υποχρεώσεις. Λεπτομέρειες για το ποιος είναι δεν διαρρέουν. Από πλευράς διοίκησης, δεν αλλάζει η πολιτική της. «Όταν υπάρχει κάτι θα το ανακοινώσουμε από την επίσημη ιστοσελίδα μας», λένε οι κιτρινοπράσινοι.

Στο μεταξύ, δεδομένα στους ισχυρούς της κλήρωσης του πρώτου και (αν προκριθεί) του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας αναμένεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στις 30 Ιουνίου και είναι δεδομένο ότι θα στηριχθεί στον υφιστάμενο κορμό του ρόστερ της, καθώς ακόμη και να αποκτηθούν μέχρι τότε κάποιοι ποδοσφαιριστές, το πιο πιθανό είναι να μην τους ρίξει άμεσα στην ενδεκάδα ο νέος τεχνικός.

Πάντως, με τις πιθανές αντιπάλους της στους πρώτους δύο προκριματικούς γύρους της διοργάνωσης, η ΑΕΚ μπορεί να περάσει, με την ανάλογη προσοχή και φτάνει να είναι σοβαρή, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε πολλές από τις εμφανίσεις της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ