aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΤΡΟΜΕΡΟ: Champions League μέσω facebook

Συνεργασία με το Facebook, προκειμένου να μεταδίδει ζωντανά μέσω του διαδικτύου αγώνες του Champions League της περιόδου 2017-2018, υπέγραψε το Fox Sports. Το κανάλι αθλητικών ειδήσεων, ιδιοκτησίας της Twenty-First Century Fox Inc, ανακοίνωσε ότι κάποιες αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα μεταδίδονται αποκλειστικά από το Facebook και το Fox Sports GO, ενώ κάποιες άλλες θα μοιραστούν στην τηλεόραση.

Εταιρείες κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook και το Twitter έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στο να υπογράψουν ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις, από τη στιγμή που το νεαρό τηλεοπτικό κοινό στρέφεται όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσουν αθλητικά γεγονότα «βυθίζοντας» τις παραδοσιακές καλωδιακές εταιρείες.

Το Fox Sports θα διοχετεύσει αγώνες του Champions League στις Ηνωμένες Πολιτείες στις σελίδες του στο Facebook, ξεκινώντας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με βάση τη συμφωνία που υπεγράφη. Η συνεργασία περιλαμβάνει την απευθείας κάλυψη δύο αγώνων την ημέρα στην φάση των ομίλων, τέσσερις γύρους της φάσης των 16 και τέσσερις αγώνες των προημιτελικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ