aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤρίτο ημίχρονο: Της τεσσάρας το ανάγνωσμα

Τρίτο ημίχρονο: Της τεσσάρας το ανάγνωσμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αν υπάρχει έστω και ένας που πίστευε, πριν από το ντέρμπι, πως ο Απόλλων θα κέρδιζε με τόση άνεση στο ΓΣΠ τον ΑΠΟΕΛ… να ψηλώσει το χέρι του. Προφανώς και κανείς δεν πίστευε πως η αρμάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα έφευγε με τόσο επιβλητικό τρόπο από τη Λευκωσία και μάλιστα «καθαρίζοντας» τον αγώνα από το πρώτο τέταρτο! Δεν ξέρω πόσο θα επηρεάσει τους νικητές και πόσο τους ηττημένους το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, το σίγουρο είναι πως ο Απόλλων πλέον είναι η μοναδική ομάδα που τα τελευταία χρόνια αμφισβητεί τόσο έντονα την κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήρωσε τα σπασμένα ο Άρης! (pics+video)

Και αν στο Τσίρειο σε μια εβδομάδα η μπίλια καθίσει στον «άσσο», τότε το πράγμα θα σοβαρέψει, για τα καλά, υπέρ των Λεμεσιανών. Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι είναι τυχεροί στην ατυχία τους, αφού παρά τη πολύ βαριά ήττα βρίσκονται μόλις στο -1 από την κορυφή και αν φύγουν από το «διπλό» την ερχόμενη Τετάρτη τότε θα ανέβουν πάλι πρώτοι. Το θέμα είναι πως θα διαχειριστούν οι δύο ομάδες το αποτέλεσμα του ΓΣΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Απόλλων διέσυρε τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ! (pics)

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ επανήλθε όσο εύκολα δείχνει το τελικό 4-0 στις νίκες μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη Κυριακή. Όσο ο Φλοριάν παραμένει… καυτός, τόσο εύκολα θα τελειώνει τα παιχνίδια με τους «μικρούς». Και το κύπελλο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα, μοιάζει πιο ρεαλιστικός στόχος για τους κιτρινοπράσινους. Ήδη βρίσκονται στους «8» του θεσμού, ενώ αντέδρασαν θετικά χωρίς πολλά-πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ