aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤρισκόφσκι: Κόντρα στον Απόλλωνα κυνηγά τον καλύτερο εαυτό του

Τρισκόφσκι: Κόντρα στον Απόλλωνα κυνηγά τον καλύτερο εαυτό του

Σαν το παλιό καλό κρασί είναι ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Ο Σκοπιανός επιθετικός αν και διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του παραμένει ο πιο καθοριστικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Το βράδυ της Δευτέρας, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ήταν ο άνθρωπος που κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Με το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα οδήγησε την ΑΕΚ στη δεύτερη νίκη της και στη δεύτερη θέση με οκτώ βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ σκόραρε και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο Τρισκόφσκι «τρέχει» ένα σερί πέντε αγώνων με γκολ, αφού είχε σκοράρει και στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος, στη νίκη με 2-0 επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Εάν σκοράρει στο ντέρμπι της Παρασκευής με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, για την 5η αγωνιστική, ο Σκοπιανός επιθετικός θα ισοφαρίσει το ατομικό ρεκόρ καριέρας που «τρέχει» από τη σεζόν 2016-07. Στην πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της ΑΕΚ ο «Τρίσκο» είχε σκοράρει σε έξι διαδοχικές συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, είδε δίχτυα απέναντι σε Εθνικό (17/12/16), Καρμιώτισσα (21/12/16), Απόλλων (3/1/17), Ανόρθωση (7/1/17), Νέα Σαλαμίνα (14/1/17) και Άρη (21/1/19).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ