aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρισκόφσκι: «100άρι» και πάει παρακάτω

Τρισκόφσκι: «100άρι» και πάει παρακάτω

Μπορεί να μην πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση, αλλά τη δουλειά του την έκανε άλλη μία φορά. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι, «διάβασε» τη λάθος έξοδο του Ζοσιμάρ Βοζίνια και έδωσε ουσιαστικά μισό γκολ στον Ανδρέα Μακρή, 8 μόλις λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου. Και το σπουδαιότερο; Εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Χοσέ Ναράνχο στο δεύτερο μέρος, κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα και χάρισε την ΑΕΚ μία υπερπολύτιμη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Σκοπιανός επιθετικός, με τον προχθεσινό γκολ, έφτασε τα 100 με τη φανέλα της Λάρνακας, επίτευγμα αξιοπρόσεχτο. Ο 33χρονος, υπενθυμίζουμε, αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ με 70 γκολ στο πρωτάθλημα, 10 στο κύπελλο και 20 στην Ευρώπη, που τον καθιστούν αρχισκόρερ των κυπριακών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Για εσένα Τρισκόφσκι», έγραψε ο Ναράνχο σε ανάρτησή του στα social media, επιλέγοντας για φωτογραφία τη φάση που δίνει ασίστ στον συμπαίκτη του και αυτός, συμπληρώνει δέκα δεκάδες τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ