aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τρία παιχνίδια, ρεπό ο Κεραυνός

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού της 4ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (2/11) και Παρασκευή (3/11). Ρεπό για την 4η αγωνιστική έχει ο Κεραυνός.

Ένωση-Απόλλων (Πέμπτη 17:00): Η αγωνιστική θα ξεκινήσει με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου να υποδέχεται στο Αυγόρου τον Απόλλωνα, στις 17:00, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου. Οι βυσσινί την προηγούμενη αγωνιστική έφτασαν κοντά στην έκπληξη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο οι γαλαζοκίτρινοι πήραν τελικά τη νίκη, με την ομάδα του Παραλιμνίου να παραμένει χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Έτσι, η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, ο οποίος επίσης δεν έχει κερδίσει κάποιο παιχνίδι ακόμα, και θα ταξιδέψει στο Αυγόρου, με μοναδικό στόχο να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος. Οι γαλάζιοι είχαν επίσης πολύ θετική εικόνα στην 3η αγωνιστική, όπου γνώρισαν την ήττα με 75-68 από τον Κεραυνό μέσα στη Λεμεσό και θέλουν να φύγουν από το Αυγόρου με το θετικό αποτέλεσμα.

ΕΘΑ-AEK (Πέμπτη 19:45): Στη δεύτερη αναμέτρηση της Πέμπτης (2/11) η ΕΘΑ θα υποδεχτεί στο «Ελευθερία» την ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι μετρούν μία νίκη σε δύο αγώνες μέχρι στιγμής, η οποία προήλθε στην 1η αγωνιστική κόντρα στην ΕΝΠ στην Έγκωμη. Η αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ θα είναι η δεύτερη εντός έδρας για φέτος για την ΕΘΑ, που θέλει να κάνει δύο τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Φαβορί για την νίκη είναι όμως η ΑΕΚ, η οποία μετράει το απόλυτο, τρία στα τρία, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Λαρνακείς θέλουν να συνεχίσουν το πολύ καλό τους ξεκίνημα στην φετινή περίοδο, για να παραμείνουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΠΟΠ-ΑΠΟΕΛ (Παρασκευή 19:00 / Cytavision): Η 4η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του ΑΠΟΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 19:00. Ο ΑΠΟΠ μετράει μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, η οποία προήλθε κόντρα στην ΕΘΑ στην 2η αγωνιστική, με περισσότερους από 700 φίλους της καλαθόσφαιρας να γεμίζουν το «Αφροδίτη» στην Πάφο και να παρακολουθούν από κοντά τον αγώνα. Μπορεί στην 3η αγωνιστική ο ΑΠΟΠ να γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στη Λάρνακα, όμως στην ομάδα της Πάφου υπάρχει η πίστη πως με μία σοβαρή εμφάνιση την Παρασκευή, μπορεί να έλθει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Από την άλλη, οι γαλαζοκίτρινοι θα ταξιδέψουν μέχρι την Πάφο με μοναδικό σκοπό την νίκη, για να παραμείνουν στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντινίδη δυσκολεύτηκε κόντρα στην ΕΝΠ την προηγούμενη βδομάδα και θέλει να έχει ένα πιο εύκολο βράδυ στην Πάφο, κόντρα στον νεοφώτιστο ΑΠΟΠ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την Cytavision, σε παραγωγή του Alfa Sports TV.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ