aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τρία παιχνίδια που πρέπει να γίνουν

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων ολοκληρώνεται σήμερα η δράση στην κανονική περίοδο του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος, με την ΕΘΑ και τον Απόλλωνα να λένε «αντίο» στη σεζόν και τον Κεραυνό, την ΑΕΚ, τον ΑΠΟΕΛ και το Παραλίμνι να δίνουν τα τελευταία τους παιχνίδια διαδικαστικού  χαρακτήρα εν όψει της έναρξης των σημαντικών αγώνων στα πλέι οφ.

Το πιο ενδιαφέρον αποψινό παιχνίδι θα γίνει στο Αυγόρου, όπου το Παραλίμνι θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ (20:00), αφού θα τεθούν αντιμέτωπες δυο ομάδες για τις οποίες η χρονιά δεν τελειώνει εδώ. Απ’ εκεί και πέρα, στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» ο Κεραυνός θα υποδεχθεί την ΕΘΑ (19:00), με τους ερυθροκίτρινους να ψάχνουν μια ακόμη καλή εμφάνιση και τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με το κεφάλι ψηλά.

Τέλος, στη Λεμεσό ο Απόλλωνας φιλοξενεί την ΑΕΚ (19:00), με τους γαλάζιους να αποχαιρετούν τη χρονιά και τους κιτρινοπράσινους να δίνουν ένα παιχνίδι-πρόβα εν όψει κυπέλλου και φυσικά των πλέι-οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ