aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤραμετσάνι: «Κανείς δε μου βάζει όρους... το πρόβλημα δεν είναι ο στράικερ»

Τραμετσάνι: «Κανείς δε μου βάζει όρους… το πρόβλημα δεν είναι ο στράικερ»

Στην προσπάθεια των παικτών του ΑΠΟΕΛ σε όλο το ενενηντάλεπτο και την αδυναμία να σκοράρουν στο ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΚ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι οι γαλαζοκίτρινοι δεν σκόραραν, υπογράμμισε τη σημασία του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα και το γεγονός πως για τέσσερα διαδοχικά ματς ο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη μέχρι το 90’. Δεν ήταν εύκολο να σκοράρουμε και αυτό ήταν δική μου ευθύνη. Πρέπει να το δουλέψουμε. Σήμερα δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός, αρχής γενομένης από το επόμενο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι. Το σημαντικό είναι η θέληση που δείχνουμε στο γήπεδο.

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς: «Προσπαθήσαμε, αλλά φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετό. Τι πρέπει να κάνουμε; Να προσπαθήσουμε περισσότερο».

Αν θεωρεί ότι η εμπειρία των παικτών της ΑΕΚ σε σχέση με την απειρία αρκετών παικτών του ΑΠΟΕΛ έπαιξαν ρόλο: «Η εμπειρία είναι φυσικά σημαντική. Εμείς έχουμε ένα καλό μείγμα έμπειρων και νέων. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου. Σήμερα έπαιξαν φανταστικά και θεωρώ ότι ο καθοριστικός παράγοντας δεν είναι εμπειρία».

Για την κριτική που ασκείται στον ίδιο για το σύστημα και την επιλογή παικτών: «Έχω πολλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να παίξουν πολλά συστήματα. Το σύστημα είναι μόνο αριθμοί. Η δουλειά η δική μου είναι να βρω τον τρόπο να παίξουν οι κατάλληλοι παίκτες το κατάλληλο σύστημα. Το θέμα δεν είναι το σύστημα. Έχω 26 παίκτες επαγγελματίες. Τους βλέπω κάθε μέρα. Για μένα πάνω από όλα είναι η ομάδα. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι οι ίδιοι. Η επιλογή των παικτών είναι καθαρά δική μου. Κανένας δεν μου υποδεικνύει με ποιος παίκτες να παίξω».

Για το ότι δεν επιλέγει επιθετικό κορυφής: «Από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς. Δεν παίζουμε με ένα στράικερ, αλλά παίζουμε στον χώρο. Το πρόβλημα μας δεν είναι ο στράικερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ