aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤου… έκοψε τα φτερά από νωρίς η ΑΕΚ! (pics/video)

Του… έκοψε τα φτερά από νωρίς η ΑΕΚ! (pics/video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Με πολύ καλή εμφάνιση, και ευστοχία η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει 4-0 επί του Ερμή στο ΓΣΖ στο τελευταίο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι κιτρινοπράσινοι από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισαν» το παιχνίδι (0-3 στο 33’), ωστόσο η εικόνα των γηπεδούχων προβλημάτισε αρκετά.

Η ΑΕΚ έδειξε από νωρίς τις… ορέξεις της η οποία μπήκε στο παιχνίδι για να πάρει αυτή τους τρεις βαθμούς. Στο 9ο λεπτό ο Φλοριάν άνοιξε το σκορ από κοντά με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ακοράν, και από εκείνο το σημείο και μετέπειτα οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν μπάλα και έλεγχαν πλήρως το παιχνίδι. Στο 29ο και 33ο λεπτό οι Φλοριάν και Τρισκόφσκι αντίστοιχα κατάφεραν να σκοράρουν, με τον Γάλλο επιθετικό να νικά τον Νόβακ ξανά με κεφαλιά, ενώ ο Σκοπιανός και αυτός με το κεφάλι έκανε το 0-3. Μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους το σουτ του Κωνσταντίνου (22’) το οποίο κατέληξε λίγο έξω από την εστία του Κολίνας. Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και μοιραία δέχτηκε τρία γκολ σε 45 λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινοπράσινοι διαφύλαξαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, ενώ οι «φτεροπόδαροι» είχαν να… ανεβούν ένα βουνό. Παρ’ όλο που οι ποδοσφαιριστές του Ερμή είχαν περισσότερη κατοχή από το πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία της ΑΕΚ, ενώ οι παίχτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Από το 60’ οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν ξανά τον ρυθμό τους και δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Μυτίδη και Τρισκόφσκι, ενώ ο Κύπριος επιθετικός κατάφερε να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 0-4 στο 74ο λεπτό με κοντινό πλασέ.



Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Νόβακ, Σανδραβέλης, Ιμερέκοφ, Ταραλίδης (30′ Νταμσένσκι), Τσίνα, Ζαχάρια, Φρίμπονγκ (58′ Γουίκς), Αριστοτέλους (30′ Εμεχάρα), Κωνσταντίνου, Μαρτίνιουκ, Τσούμου.

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Κολίνας, Τρουγιόλς, Μουρίγιο, Μόϊσοφ, Καταλά, Τέτε, Λαρένα (76′ Κάσες), Ακοράν, Χέφελ, Τρισκόφσκι (72′ Χουάν Τομάς), Φλοριάν (46′ Μυτίδης).

Σκόρερ: 9′, 30′ Φλοριάν, 33′ Τρισκόφσκι, 74′ Μυτίδης

Κίτρινες: Ζαχάρια, Τσούμου, Φρίμπονγκ

Αποβολές:

Στάδιο: Γ.Σ.Ζ

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Α’ Βοηθός: Χρίστου Αριστείδης

Β’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

4ος: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καϊλης Πανίκος



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ