aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤοποθέτηση ΚΟΠ για κορονοϊό: «Επί του παρόντος δεν είναι αναγκαία η λήψη μέτρων»

Τοποθέτηση ΚΟΠ για κορονοϊό: «Επί του παρόντος δεν είναι αναγκαία η λήψη μέτρων»

Επιβεβαιώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, τα δύο πρώτα κρούσματα κορονοϊού στην Κύπρο. Το ένα περιστατικό αφορά άντρα 25 ετών που ήρθε από Μιλάνο στις 26/2. Είχε αυτοπεριοριστεί και στις δεύτερες εξετάσεις φάνηκε ότι είναι θετικός. Το δεύτερο περιστατικό είναι άντρας 64 ετών, γιατρός σε δημόσιο Νοσηλευτήριο που ήρθε από την Αγγλία στις 3 Μαρτίου και σήμερα επικοινώνησε με ιατρικούς λειτουργούς ότι εμφανίζει συμπτώματα.

Τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στην Κύπρο πολύ πιθανόν να επηρεάσουν και την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων, αφού σε αρκετές χώρες της Ευρώπης με την εξάπλωση του ιού έχει ληφθεί η απόφαση να διεξάγονται αθλητικοί αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα μας με την ΚΟΠ και τον εκπρόσωπο Τύπου της Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνο Σιαμπουλλή λέχθηκε πως η ΚΟΠ παρακολουθεί την κατάσταση και είναι έτοιμη να προχωρήσει στη λήψη μέτρων, αλλά επί του παρόντος δεν κρίνεται αναγκαίο κάτι τέτοιο.

«Η ΚΟΠ παρακολουθεί την κατάσταση με την επιδημία του κορονοϊού και τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας. Επί του παρόντος, δεν κρίνεται αναγκαία η λήψη οποιωνδήποτε μέτρων. Ωστόσο, η Ομοσπονδία, σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα του κράτους, θα παρακολουθεί την κατάσταση και θα προχωρήσει στη λήψη μέτρων, αν και εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ