aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤον θέλει αμάν και πώς!

Τον θέλει αμάν και πώς!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το γεγονός ότι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου είναι ελεύθερος και δεν τα βρίσκει με τον ΑΠΟΕΛ δεν αφήνει ασυγκίνητη την ΑΕΚ και τον Τσάβι Ρόκα. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα της Λάρνακας και υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο πρωταθλητής Κύπρου προσφέρει στον Κύπριο ακραίο αμυντικό συμβόλαιο ενός έτους, με ετήσιες απολαβές ύψους 80.000 ευρώ. Ωστόσο, η απάντηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική, αφού θεωρεί πως αξίζει κάτι καλύτερο. Ο σύλλογος της Λάρνακας, όμως, στις επαφές που έκανε μαζί του, του ξεκαθάρισε ότι μπορεί να του προσφέρει συμβόλαιο στο ίδιο οικονομικό επίπεδο, όμως για να τον δελεάσει του πρότεινε διετή συνεργασία.

Ο Αλεξάνδρου ζυγίζει τα δεδομένα που έχει μπροστά του και σύντομα θα πάρει την απόφασή του. Αν και δίνει προτεραιότητα στον ΑΠΟΕΛ, αν δεν πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί, δεν αποκλείεται να προτιμήσει την προοπτική που του προσφέρει η ΑΕΚ. Αν μάλιστα επιλέξει την ομάδα της Λάρνακας, θα συναντήσει και τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ο Ρόκα είναι φανερό ότι θέλει να μπολιάσει την ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και εξετάζει πάρα πολύ την κυπριακή αγορά. Ο Αλεξάνδρου δεν είναι ο τελευταίος που έχει βάλει στο μάτι. Υπάρχει και άλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος τον ενδιαφέρει και προσπαθεί να τον εντάξει στο ρόστερ των κιτρινοπρασίνων. Το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα.

Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες αναφορικά με το θέμα του Αλεξάνδρου. Δεν αναμένεται να πάρει πολύ χρόνο, μιας και ο Ρόκα θέλει να γνωρίζει τι θα γίνει για να κινηθεί ανάλογα. Ένας από τους λόγους που είναι «ζεστός» για τον Αλεξάνδρου είναι πως, εκτός από τη βοήθεια που θα δώσει στη θέση του αριστερού μπακ, έχει και παραστάσεις πρωταθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ