aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤολμές: Αξιόπιστη λύση από τον πάγκο, αλλά με ερωτηματικά...

Τολμές: Αξιόπιστη λύση από τον πάγκο, αλλά με ερωτηματικά…

Η περσινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερη του Φλοριάν Τολμές, αν και μέτρησε 24 συμμετοχές (1817) στο πρωτάθλημα και εφτά γκολ. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στη φετινή σεζόν δείχνει την προτίμησή του στον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος ανάλογα με το σύστημα μπορεί να είναι και ο κλασικός «φουνταριστός» και ο Τρισκόφσκι να παίξει σαν δεύτερος φορ.

Ωστόσο αυτό κάθε άλλο παρά μειώνει τον Γάλλο επιθετικό ο οποίος αποτελεί μιαν αξιόπιστη λύση που μπορεί να έλθει από τον πάγκο και να βοηθήσει. Πράγμα που έγινε και στον αγώνα με τη Γάνδη, αφού με την παρουσία του 33χρονου επιθετικού, στο τέλος η ΑΕΚ κατάφερε και έφτασε στην ισοφάριση, κρατώντας την ελπίδα (ή τέλος πάντων τις όσες και όποιες ελπίδες) ζωντανή για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Παραμένει ερωτηματικό ωστόσο, κατά πόσο τον υπολογίζει σοβαρά ή όχι για τη συνέχεια της περιόδου ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Όσο αξιόπιστη λύση κι αν θεωρείται ο έμπειρος φορ, με τη φόρα που άρχισαν οι Τρισκόφσκι και Γιάννου, αναμένεται πως δύσκολα θα πάρει θέση βασικού, ενώ πιθανότατα αυτό να τον… σκουριάσει. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος όμως, που δεν είναι άλλος από τον Βάσκο τεχνικό, γνωρίζει καλύτερα από όλους πώς να διαχειριστεί το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ