aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤολεμές: «Η Γάνδη έχει δέκα φορές μεγαλύτερο προϋπολογισμό από την ΑΕΚ»

Τολεμές: «Η Γάνδη έχει δέκα φορές μεγαλύτερο προϋπολογισμό από την ΑΕΚ»

Στα ΜΜΕ του Βελγίου παραχώρησε δηλώσεις ο επιθετικός της ΑΕΚ, Φλοριάν Τολεμές. Ο Γάλλος στράικερ, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από την Γάνδη τονίζοντας πως η βελγική ομάδα έχει δέκα φορές μεγαλύτερο προϋπολογισμό από τους κιτρινοπράσινους.

Αναλυτικά: «Πιστεύω πως η Γάνδη θα κάνει μια πολύ καλή χρονιά και ελπίζω να προκριθεί στους ομίλους. Είναι μεγάλη ομάδα στο Βέλγιο και είναι σε θέση να πετύχει μεγάλα πράγματα. Επίσης ο προϋπολογισμός της, είναι δέκα φορές μεγαλύτερος από τον δικό μας. Τα μεταξύ μας παιχνίδια, τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν διαφορετικά. Στον πρώτο αγώνα αξίζαμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Στον επαναληπτικό αρχίσαμε καλά τον αγώνα για ανατροπή, όμως δεν τα καταφέραμε. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο στην Γάνδη είναι, ότι έχουν νεανική ομάδα ενώ υπάρχουν και έμπειροι παίκτες που πλαισιώνουν τους νέους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ