aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο στολίδι παίρνει μορφή

Το στολίδι παίρνει μορφή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το γρασίδι στο νέο γήπεδο καθημερινά όλο και μεγαλώνει, παίρνει πράσινο χρώμα και το στολίδι της ΑΕΚ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για τον πρώτο αγώνα της σεζόν. Το σωματείο της Λάρνακας, με τη δημιουργία του «ΑΕΚ Αρένα», θέλει να ανέβει άλλο ένα σκαλοπάτι και να πιάσει την κορυφή.

Εκεί που τα τελευταία δύο χρόνια για κάποιες λεπτομέρειες δεν μπόρεσε να υλοποιήσει το όνειρό της. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ δίνει νέα μεγάλη δυναμική. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα την προσπάθεια της διοίκησης, τόσο με την αγορά μετοχών για το γήπεδο, όσο και με τα εισιτήρια διαρκείας.

Το ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας σημειώθηκε την περίοδο 2010-11, όταν η ομάδα επέστρεψε από τη Β’ Κατηγορία και είχε αναλάβει ως τεχνικός διευθυντής ο Ζόρτνι Κρόιφ. Ο αριθμός των διαρκείας εκείνη τη σεζόν έφθασε τα 1.300. Ένας αριθμός που εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεπεραστεί από τους φίλους της ΑΕΚ, ενώ απομένει άλλος ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ για την επικείμενη σεζόν έχει ξεπέρασε τα 1.500 και θεωρείται δεδομένο ότι ο αριθμός θα ξεπεράσει τις 2.000 μέχρι και τις 20 Αυγούστου, που θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Αριθμός αρκετά ικανοποιητικός που δείχνει πως ο κόσμος της ΑΕΚ στηρίζει έμπρακτα την ομάδα, τον σύλλογο και εμπιστεύεται τη διοίκηση Άντρου Καραπατάκη. Στο νέο γήπεδο η ΑΕΚ θα έχει στη διάθεσή της σε κάθε αγώνα 5.700 εισιτήρια.

Κάτι που σημαίνει ότι εύκολα θα δημιουργείται εξαιρετική ατμόσφαιρα εφόσον ο κόσμος  της πηγαίνει μαζικά στο γήπεδο. Οι κερκίδες απέχουν μόλις έξι μέτρα από τον αγωνιστικό χώρο και το «ΑΕΚ Αρένα» θα αποτελεί καυτή έδρα. Τα έργα βρίσκονται στην τελική τους ευθεία και όλοι τρέχουν για να προλάβουν την πρεμιέρα, αν και είναι ορατό το ενδεχόμενο κάποιες λεπτομέρειες να μην είναι στην εντέλεια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ