aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο στοκ με τους πυρσούς που περίσσεψε…

Το στοκ με τους πυρσούς που περίσσεψε…

Ένα ωραίο σχόλιο από τον Γιώργο Σαββινίδη σχετικά με την πρόσφατη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα με τίτλο «Στην εξέδρα είναι το παιχνίδι…», δημοσιεύεται στο Philenews (διαβάστε το εδώ ολόκληρο).

Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα το οποίο μπορεί να το συνδέσει κάποιος με τις καταστάσεις που επικρατούσαν στην κερκίδα, πριν από την Κάρτα Φιλάθλου: «Οι πυρσοί έδιναν κι έπαιρναν και προφανώς υπάρχει τεράστιο στοκ μετά τον περιορισμό της χρήσης τους στα γήπεδα. Κάθε λίγο μια βροχή από σπίθες έλουζε το πλησίον των θερμοκέφαλων, προκαλώντας εστίες δυσφορίας. Το περιεχόμενο των μπουκαλιών του νερού και των κουτιών της μπίρας, συχνά ΜΑΖΙ με τα ίδια τα μπουκάλια και τα κουτιά, ίπταντο προς τυχαίες κατευθύνσεις. Το ίδιο και τα τσιγάρα. Ο σεβασμός στους συνακροατές είναι μηδαμινός, όπως δυστυχώς και προς τους καλλιτέχνες. Η φορά του αέρα ήταν τέτοια που οι πυκνοί καπνοί έπνιγαν τους μουσικούς, οι οποίοι άκουγαν συχνά μπουκάλια ή ιδρωμένες φανέλες να σφυρίζουν δίπλα από το κεφάλι τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ