aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣTo σχόλιο του Καραπατάκη για Ιδιάκεθ-Ομόνοια και η σιγουριά για Κρίστιανσεν

To σχόλιο του Καραπατάκη για Ιδιάκεθ-Ομόνοια και η σιγουριά για Κρίστιανσεν

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης. Μεταξύ άλλων, ο διοικητικός ηγέτης των Λαρνακέων αναφέρθηκε στον Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά και τη φημολογία που υπάρχει περί ενδιαφέροντος της Ομόνοιας για τον Βάσκο προπονητή.

«Είχαμε σχετικά καλή πορεία με Ιδιάκεθ. Πήραμε το κύπελλο, όμως δεν μπορώ να σχολιάσω αν είναι ικανός για την Ομόνοια. Είναι καλή επιλογή», ανέφερε ο Άντρος Καραπάτης.

Για την κάρτα φιλάθλου, είπε: «Είμαστε υπέρ της Κάρτας Φιλάθλου πολύ πριν γίνει αυτό το μέτρο. Ο κόσμος μας έχει εμπεδώσει νωρίς τη χρησιμότητα του μέτρου αυτού. Είναι ένα πολύ καλό μέτρο. Δεν είναι πανάκεια, αλλά είναι μια καλή αρχή για να αυξηθεί ο κόσμος».

Αν είχε συμφωνήσει ο Κρίστιανσεν με τον ΑΠΟΕΛ όταν ακόμα βρισκόταν στον πάγκο της ΑΕΚ: «Σίγουρα είχε συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ. Εμείς καταλάβαμε ότι είχε μιλήσει με άλλες ομάδες, όχι μόνο με τον ΑΠΟΕΛ και αποφασίσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας. Εγώ ήθελα να φύγει ενωρίτερα, αλλά ο Ρόκα δεν πίστευε».

Για την πορεία της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ: «Θα θέλαμε να κάνουμε καλύτερο ξεκίνημα στην Ευρώπη. Νομίζω μας στοιχίζει που δεν παίζουμε στην έδρα μας. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη τουλάχιστον στον όμιλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ