aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο Σάββατο έχει και ματς στο «ΑΕΚ Αρένα»

Το Σάββατο έχει και ματς στο «ΑΕΚ Αρένα»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένας πρωτόγνωρος ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, αφού η ομάδα μπαίνει στο νέο της σπίτι και είναι λογικό η εξέλιξη αυτή να μαγνητίζει τον κόσμο.

Όλοι ασχολούνται με το ΑΕΚ Αρένα, για το πώς θα είναι, για το αν θα είναι έτοιμο, πόσο δυνατή θα είναι η ΑΕΚ έχοντας τη δική της έδρα και διάφορα άλλα. Με απλά λόγια, το αγωνιστικό σκέλος του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου έχει μπει στο περιθώριο και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να παρασύρει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Ναι μεν η ΑΕΚ γράφει ιστορία υλοποιώντας ένα όνειρο δύο δεκαετιών μέσα σε χρόνο ρεκόρ, όμως υποστηρίζεται ότι θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και στο ματς που πλησιάζει με την Καρμιώτισσα.

Είναι η πρώτη αναμέτρηση της σεζόν στο ΑΕΚ Αρένα και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν όπως πρέπει για να μπορέσουν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η ανυπομονησία που επικρατεί και στους παίκτες της ομάδας είναι εξίσου μεγάλη, όμως το τεχνικό τιμ κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους και να μην παρασυρθούν από το όλο κλίμα που επικρατεί. Ο Ιδιάκεθ, αν και είναι νωρίς να κάνει δοκιμές, φαίνεται να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο αρχικό σχήμα.

Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες ο Γκαρίδο που θα κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, σε περίπτωση που αρχίσει το ματς. Ο Καταλά θα επιστρέψει λογικά στο αρχικό σχήμα, με τον Μουρίγιο και τον Μοϊσόφ να έχουν ίσες πιθανότητες για παρτενέρ του.

Απ’ εκεί και πέρα, δύσκολα θα δούμε αλλαγές, εκτός αν ξαφνιάσει ο Ισπανός τεχνικός. Ορτίθ, Μπόλιεβιτς, Λαρένα, Τομάς, Τέτε, Τρισκόφσκι και Άλβες είναι οι επικρατέστεροι, με τους Ακοράν, Χαραλαμπίδη, Λαμπάν και Χαραλάμπους να έχουν τις δικές τους πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ