aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο… σαφάρι σε τρεις χώρες και οι δύο νέοι «φευγάτοι»

Το… σαφάρι σε τρεις χώρες και οι δύο νέοι «φευγάτοι»

Τρέχει με χίλια ο προγραμματισμός της Δόξας ενόψει της νέας σεζόν, με τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Χριστοδούλου και τον προπονητή Λούκα Χατζηλούκα να βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών που θα ενισχύσουν τον φετινό βασικό κορμό της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακούφιση για τον Γκρεμσλ

Οι δύο άνδρες, μετά από το… σαφάρι τους στην Πορτογαλία, έχουν προγραμματίσει άλλα τρία ταξίδια στο αμέσως επόμενο διάστημα, με σκοπό να παρακολουθήσουν κάποιους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη Παρασκευή θα πάνε στην Αυστρία για να δουν ιδίοις όμμασι έναν κεντρικό αμυντικό και έναν ανασταλτικό μέσο και ακολούθως θα ταξιδέψουν σε Ισπανία και Γαλλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προεδρικές αποκαλύψεις και μετεγγραφή από Μπράγκα!

Πρόθεση των πρασίνων είναι να κάνουν τουλάχιστον πέντε προσθαφαιρέσεις. Ήδη, έχουν αποχωρήσει οι Σισοκό και Πίκολι, ενώ έχει επέλθει συμφωνία με τον 28χρονο Μεξικανό μέσο Έντγκαρ Πατσέκο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρελθόν από την ομάδα της Κατωκοπιάς αποτελεί και ο Κένιντι, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Κιφουετί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονο «φλερτ» για Αλτομπέλι!

Απ’ εκεί και πέρα, θα γίνει προσπάθεια να διατηρηθούν στο ρόστερ οι Παπαφώτης και Ιωάννου, οι οποίοι παίζουν στη Δόξα με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ