aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το πήρε απόφαση ο Μπρέζετς, θέλει τρεις παίκτες

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Πρίμοζ Μπρέζετς στην ΑΕΚ για ακόμη μία σεζόν. Αυτό είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει κατά κόρον τους πρασινοκίτρινους και αυτό βέβαια λόγω της εγνωσμένης αξίας του πολύπειρου Σλοβένου σέντερ.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, ο 38χρονος πρώην ΝΒΑερ, είχε πάρει την απόφαση να τερματίσει την καριέρα του, αλλά στην πόλη του Ζήνωνα, τον ήθελαν να το… καθυστερήσει για μια ακόμη σεζόν για χάρη της ομάδας τους φυσικά.

Ωστόσο, οι τελευταίες μας πληροφορίες δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικές και όπως όλα δείχνουν, η ΑΕΚ θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών. Βέβαια αυτό γίνεται εδώ και καιρό με το ψάξιμο από τη ξένη αγορά να επικεντρώνεται σε τρεις θέσεις. Αυτήν του σούτιγκ-γκαρντ, του πάουερ-φόργουοντ, καθώς και του σέντερ.

Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι αναμένονται εξελίξεις, όσον αφορά στην προσπάθεια συμπλήρωσης του ρόστερ με το οποίο η ΑΕΚ θα προσπαθήσει στη νέα χρονιά, να ανακτήσει την κορυφή και βέβαια να μην… επαναληφθεί η σεζόν που πέρασε. Αυτονόητο είναι βέβαια και ότι στόχος είναι όπως το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ