aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο περσινό δείγμα γεμίζει με αισιοδοξία την ΑΕΚ

Το περσινό δείγμα γεμίζει με αισιοδοξία την ΑΕΚ

Με τον τίτλο του φαβορί θα υποδεχθεί η ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο στην «Αρένα» την ΠΑΕΕΚ (17:00), για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένας τίτλος που δεν φοβίζει τους κιτρινοπράσινους, τουναντίον… Αν και φέτος το εντός έδρας δείγμα απέναντι σε ομάδα εκτός του «Big-6», είναι μικρό, με μία ισοπαλία (Δόξα, 1-1) και μια νίκη (Ολυμπιακός, 1-0), το περσινό δείγμα γεμίζει με αισιοδοξία τους Λαρνακείς.

Αυτό γιατί κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, σε σύνολο οκτώ παιχνιδιών κόντρα στους «μικρούς» στην «Αρένα», η ΑΕΚ επιβλήθηκε των αντιπάλων της στα έξι. Συγκεκριμένα, τους τρεις βαθμούς πήρε με αντίπαλο τη Δόξα (2-0), τον Ολυμπιακό (4-0), τη Νέα Σαλαμίνα (1-0), την Καρμιώτισσα (1-0), τον Ερμή (3-1) και τον Εθνικό (3-1), ενώ μέτρησε μια ισοπαλία και μια ήττα απέναντι σε Πάφος FC (0-0) και Ένωση (1-2) αντίστοιχα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, στο σύνολο των οκτώ αυτών αγώνων η ΑΕΚ δέχτηκε μόλις τέσσερα γκολ, ενώ από την πλευρά της σκόραρε 15. Πρόκειται για αριθμούς που καταδεικνύουν στον απόλυτο βαθμό την κυριαρχία της ομάδας της Λάρνακας, όταν καλείται να φιλοξενήσει ομάδα εκτός των «μεγάλων» στην «Αρένα».

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΕΚ – Δόξα 2-0
ΑΕΚ – Πάφος FC 0-0
13η ΑΕΚ – Ολυμπιακός 4-0
14η ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα 1-0
16η ΑΕΚ – Καρμιώτισσα 1-0
19η ΑΕΚ – ΕΝΠ 1-2
21η ΑΕΚ – Ερμής 3-1
25η ΑΕΚ – Εθνικός 3-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ