aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο ντέρμπι ο Κεραυνός, νίκη και για ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Άρη

Το ντέρμπι ο Κεραυνός, νίκη και για ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Άρη

Ο Κεραυνός ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας για την κανονική περίοδο του γυναικείου πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας. Τα ερυθροκίτρινα κορίτσια επικράτησε στο «Κώστας Παπαέλληνας» της ΑΕΛ (60-50) σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι μέχρι το ημίχρονο, καθώς στην Γ’ και Δ’ περίοδο οι γηπεδούχες άνοιξαν την ψαλίδα και έφτασαν σε μια άνετη νίκη.

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο «Νίκος Σολομωνίδης» ανάμεσα στην Αναγέννηση Γερμασόγειας και στην Πετρολίνα ΑΕΚ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Λάρνακας (70-62). Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία περίοδο, αφού στις τρεις προηγούμενες οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ.

Νίκη με εντυπωσιακό σκορ σημείωσε ο ΑΠΟΕΛ επί του ΑΠΟΠ Πάφου (98-26) στο «Αφροδίτη». Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα και διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μεγάλο ματς έγινε στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών του Αγίου Δομετίου, εκεί όπου ο Άρης επικράτησε στα τελευταία δευτερόλεπτα της Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ (48-45).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ