aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο ντέρμπι και τα άλλα δύο με πολλές επιλογές στη Bet on Alfa

Το ντέρμπι και τα άλλα δύο με πολλές επιλογές στη Bet on Alfa

Δεύτερη πράξη στην 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας θα έχουμε σήμερα, μετά το χθεσινό ματς ανάμεσα στον Άρη και το ΑΠΟΕΛ. Το σημερινό μενού περιλαμβάνει τρεις αγώνες από τους οποίους ξεχωρίζει το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, ενώ θα γίνουν επίσης οι αγώνες Ομόνοια-Αλκή και Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ. Προσφέρονται στοιχηματικές επιλογές και για τα τρία σημερινά ματς από τη Bet on Alfa, τόσο στα 56 πρακτορεία που διαθέτει η εταιρεία Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας:

18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΛΚΗ: Σαν το πολύ μεγάλο φαβορί προβάλλει η Ομόνοια που προέρχεται από την επιβλητική και εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Η απόδοση για νίκη των «πράσινων» είναι στο 1.30, το διπλό για νίκη της Αλκής έχει πολύ μεγάλη απόδοση και συγκεκριμένα 8.50, ενώ η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στο 4.70.

Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.55, το under 2.5 goals 2.20, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 1.85.

19:00 ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Είναι το ματς που συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα. Οι δύο ομάδες της Λεμεσού τα λένε στο πρώτο ντέρμπι της πόλης για τη φετινή χρονιά και θα δώσουν τη δική τους μάχη για τη νίκη. Από στοιχηματικής πλευράς το διπλό για νίκη του Απόλλωνα έχει απόδοση 2.05, ο άσος για νίκη της ΑΕΛ είναι στο 3.35, ενώ η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στο 3.30.

Στο 2.00 προσφέρεται η απόδοση για το over 2.5 goals, στο 1.70 είναι το under 2.5 goals, ενώ η απόδοση για να σκοράρουν στο ντέρμπι και οι δύο ομάδες είναι στο 1.80.

20:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΕΚ: Στο τελευταίο χρονικά σημερινό ματς, υπάρχει φαβορί και είναι η ΑΕΚ με την απόδοση της για το διπλό μέσα στο «Αμμόχωστος» να είναι στο 1.50. Η απόδοση για νίκη της Νέας Σαλαμίνας, είναι στο 5.65 και για το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 4.00.

Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.70, το under 2.5 goals 1.95, ενώ στο 1.75 προσφέρεται η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται επίσης και άλλες πολλές επιλογές, για τις αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος στις οποίες μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ