aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο μοντέλο ίδιο, το βάθος μεγαλύτερο

Το μοντέλο ίδιο, το βάθος μεγαλύτερο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι εμφανίσεις της ΑΕΚ στην Ευρώπη και στην 3η αγωνιστική τους πρωταθλήματος έδειξαν ξεκάθαρα κάποια πράγματα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι το μοντέλο της τελευταίας διετίας δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει. Το στυλ παιχνιδιού της ομάδας παραμένει το ίδιο και βασισμένη σε αυτό θα προσπαθήσει και να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Απέναντι στην Καρμιώτισσα (3-0), η ομάδα της Λάρνακας είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ήταν ανώτερη, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχε τρία γκολ. Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως έδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά στον αγωνιστικό χώρο.

Το πλέον θετικό γι’ αυτήν είναι ότι διαθέτει πληρέστερο ρόστερ σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Ίσως η μόνη παραφωνία να είναι η απουσία ενός δεύτερου κλασικού φορ, αφού πέραν του Άλβες δεν υπάρχει κανείς. Ουσιαστικά, οι Ιδιάκεθ και Ρόκα πιστεύουν ότι τη θέση θα την καλύψει με άνεση ο Τρισκόφσκι όποτε χρειαστεί. Και για να αποδείξουμε και με πράξεις το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει ισάξιες λύσεις σχεδόν σε όλες τα γραμμές αρκεί να αναφέρουμε τα πιο κάτω.

Ο Γαρίδο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα με τη Δόξα και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ηλίας Χαραλάμπους ο οποίος όποτε έχει κληθεί να αγωνιστεί τα έχει πάει περίφημα. Εκτός αναμένεται να είναι και ο Καταλά. Ο πολύπειρος αρχηγός της ΑΕΚ πέρασε χθες από εξετάσεις και δεν αναμένεται να αγωνιστεί. Τη θέση δίπλα από τον Μουρίγιο θα καλύψει ο Μοϊσόφ. Ο τελευταίος, όπως και ο Χαραλάμπους, οι οποίοι στην προκειμένη περίπτωση θα αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις, τελείωσαν την περασμένη σεζόν βασικοί.

Εκτός πλάνου για τον αγώνα με τους πράσινους θα είναι και ο Γιωργαλλίδης, αφού όπως και ο Γαρίδο, αποκτήθηκε μετά την 1η αγωνιστική. Το κλίμα στην ομάδα πάντως είναι εξαιρετικό και στόχος για την ΑΕΚ δεν είναι άλλος από τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη. Αν την πετύχει θα μπορέσει να πάει στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ