aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο μέλλον του Μπεράτ Σαντίκ

Το μέλλον του Μπεράτ Σαντίκ

Είναι απόλυτα ευχαριστημένος στη Δόξα, όμως θέλει να δοκιμάσει τη τύχη του σε μια ομάδα με μεγαλύτερες προοπτικές είτε στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Φινλανδό επιθετικό Μπεράτ Σαντίκ, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- ξεκαθάρισε στον πρόεδρο του συλλόγου της Κατωκοπιάς τις προθέσεις του, με τον Κώστα Χριστοδούλου να κατανοεί πλήρως τα «θέλω» του έμπειρου ποδοσφαιριστή αλλά να τονίζει στους συνεργάτες του ότι θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον 30χρονο φορ στο ρόστερ των πρασίνων ενόψει της νέας σεζόν.

Απ’ εκεί και πέρα, η διοίκηση της Δόξας έκανε αποδεκτή την επιθυμία του Μάριου Πουτζιουρή όπως λυθεί το συμβόλαιό του, το οποίο θα έληγε τον Ιούνιο του 2019, και ο ποδοσφαιριστής έχει το «ΟΚ» να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Αναμένονται και άλλες εξελίξεις στα μετεγγραφικά θέματα της προσφυγικής ομάδας, αφού ο πρόεδρος του συλλόγου και ο προπονητής Λούκας Χατζηλούκας έχουν προγραμματίσει τρία ταξίδια στο αμέσως επόμενο διάστημα, με σκοπό να παρακολουθήσουν υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Οι δύο άνδρες θα πάνε αρχικά στην Αυστρία για να δουν ιδίοις όμμασι έναν κεντρικό αμυντικό και έναν ανασταλτικό μέσο και ακολούθως θα ταξιδέψουν σε Ισπανία και Γαλλία.

Εν τω μεταξύ θυμίζουμε την αποκαλυπτική είδηση του «Goal.com.cy» για την απόκτηση του Στέφανου Μουχτάρη από τον ΑΠΟΕΛ και τη συμφωνία για παραμονή του παίκτη στο ρόστερ της Δόξας την επόμενη σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ