aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο μάρμαρο κινδυνεύει να πληρώσει μόνο ο Νεοκλέους

Το μάρμαρο κινδυνεύει να πληρώσει μόνο ο Νεοκλέους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών δυσκολεύεται να… πιστέψει τις εξελίξεις με την καταδίκη του Νικόλα Νεοκλέους. Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή στον διεθνή διαιτητή για υποκλοπή και παρακολούθηση ιδιωτικής επικοινωνίας».

Οι περίφημες συνομιλίες με τον πρώην παρατηρητή Μιχάλη Σπύρου, που είδαν το φως της δημοσιότητας τρία χρόνια μετά την καταγραφή τους. Στον σύνδεσμο Διαιτητών, λοιπόν, δεν μπορούν κατανοήσουν ότι βρέθηκε ένοχος ένας διαιτητής που ανέδειξε πράξεις που δεν συνάδουν με τον ρόλο και την αποστολή του ποδοσφαίρου.

Αισθάνονται επίσης ενοχλημένοι από το γεγονός ότι απ’ όλη αυτή την ιστορία, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, το μάρμαρο κινδυνεύει να πληρώσει μόνο ο Νεοκλέους. Γι’ αυτό και έχουν αποφασίσει να τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις. Θεωρούν ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί από την ΚΟΠ και αναμένεται ότι θα προβούν σε παραστάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ