aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Το κυπριακό... σουξέ του προσεχώς ελεύθερου Μάζουρεκ των €120.000»

«Το κυπριακό… σουξέ του προσεχώς ελεύθερου Μάζουρεκ των €120.000»

Ένα από τα ονόματα που «παίζουν» δυνατά στο… pre game τη καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου είναι του Φράνκο Μάζουρεκ, για τον οποίο νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της ελλαδικής ιστοσελίδας «Sdna.gr», κάνει και πάλι λόγο για ενδιαφέρον από ομάδες της Κύπρου. Λογικό κι αναμενόμενο από την στιγμή που ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προέρχεται από μια καλή σεζόν (27 συμμετοχές – 7 γκολ – 4 ασίστ) με τη φανέλα του Παναιτωλικού και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα του Αγρινίου.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Ήδη ο 25χρονος ποδοσφαιριστής παίζει… μπάλα στα μετεγγραφικά ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου, ενώ και σε άλλες σουπερλιγκάτες γειτονιές κάνει «κλικ». Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το… γκελ που προκαλεί (και) στην Κύπρο.

Στο νησί υπάρχουν ομάδες που έχουν στραμμένες τις κεραίες τους στον Μάζουρεκ και δεν θα πρέπει να τις ξεγράφουμε από την υπόθεση της απόκτησης του. Πόσω μάλλον όταν κάποιες εξ αυτών, μπορούν να εξασφαλίσουν στον ποδοσφαιριστή τα βασικά «θέλω» του αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Ποια είναι αυτά; Η παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι πρωταγωνιστικοί στόχοι στο εγχώριο πρωτάθλημα κι ένα συμβόλαια με ανώτερες αποδοχές από τα 120 χιλιάρικα που εξασφάλιζε σε ετήσια βάση από τον Παναιτωλικό τα δύο τελευταία χρόνια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ