aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ Κύπρου«Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο βρόμικα στον κόσμο»!

«Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο βρόμικα στον κόσμο»!

Όλα (σχεδόν) τα κακώς έχοντα του κυπριακού ποδοσφαίρου καταγράφονται στο (εξαιρετικό κατά τα άλλα) ρεπορτάζ της Έλενα Σμιθ στην εφημερίδα –  ιστοσελίδα «Guardian». Η δημοσιογράφος βρίσκεται στη Λευκωσία και επιχειρεί μία… επισκόπηση του κυπριακού ποδόσφαιρου που κάθε άλλο παρά τιμητική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μεταξύ άλλων, φιλοξενεί δηλώσεις του γενικού γραμματέα της «Federbet» που λειτουργεί ως «παρατηρητήριο» των στημένων αγώνων. Μεταξύ άλλων ο Φραντσέσκο Μπαράνκα τονίζει στις δηλώσεις του: «Θεωρούμε ότι το κυπριακό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο βρόμικα στον κόσμο. Θεωρούμε επίσης ότι η Κύπρος είναι ένα “σχολείο” στημένων αγώνων με πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Κύπρο να εξάγουν τον ιό όταν αγωνίζονται σε άλλα πρωταθλήματα»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ