aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο «καρφί» του Τσάβι Ρόκα και το «συμφωνώ 1000%» του Δημητρίου

Το «καρφί» του Τσάβι Ρόκα και το «συμφωνώ 1000%» του Δημητρίου

Η παροιμία «πες μου ποιοι είναι οι φίλοι σου να σου ποιος είσαι», είναι γνωστή και στην Ισπανία απ’ ότι φαίνεται από μία ανάρτηση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα, στο Facebook.

Λίγο μετά την ανακοίνωση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΑΠΟΕΛ από τον Τόμας Κρίστιανσεν, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής ανάρτησε στο Facebook τη φωτογραφία που βλέπετε πιο κάτω, η οποία αναφέρει σε μετάφραση «πες μου ποιοι είναι οι φίλοι σου να σου ποιος είσαι».

Ονομαστική αναφορά δεν γίνεται, όμως, ποιος μπορεί να πιστέψει πως η κίνηση αυτή δεν αποτελεί «καρφί» για τον Δανό τεχνικό -πλέον- του ΑΠΟΕΛ.  Το σίγουρο είναι πως η μακροχρόνια φιλία των Ρόκα – Κρίστιανσεν παύει να υφίσταται και η συνεργασία τους δεν διακόπηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Πάντως, έγινε χαμός από σχόλια στην ανάρτηση του Ρόκα, με ένα εξ αυτών να ανήκει στον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκο Δημητρίου, ο οποίος συμφωνεί 1000 τοις εκατό, όπως λέει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ