aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο γράμμα των κυπριακών ομάδων στον Άη Βασίλη, ευχές, απειλές και χατίρια

Το γράμμα των κυπριακών ομάδων στον Άη Βασίλη, ευχές, απειλές και χατίρια

Ποιος είπε ότι ο Άγιος Βασίλης είναι μόνο για τα παιδιά; Ευχές στον αγαπημένο Άγιο με τα δώρα κάνουν και οι μεγάλοι. Μπορεί όχι με γράμματα, αλλά είτε φωναχτά είτε σιωπηλά «απαιτούμε» από τον Άγιο Βασίλη να μας χαρίσει πράγματα με την ευκαιρία του νέου χρόνου.

Εμείς σας «αποκαλύπτουμε» τι ζήτησαν οι πρόεδροι ή και προπονητές των ομάδων Α΄ Κατηγορίας από τον Άγιο Βασίλη. Με δόση χιούμορ και καμία πρόθεση παρεξήγησης με τον οποιοδήποτε. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ (η σειρά των ομάδων είναι με βάση τη βαθμολογία)

Ομόνοια

«Hello, Santa Claus…

Σε χαιρετώ από τo America. Είναι πολύ κρύο εδώ, αγαπητέ Βασίλη. Όχι, όχι, μην μπερδεύεσαι. Δεν μιλώ για το Νιου Γιορκ. Μιλώ για την κορυφή αγαπημένε μου Santa. Χο, χο, χο, βλέπεις γελάω και στη γλώσσα σου ρε Billy. Το μόνο που θέλω από σένα αυτά τα Χριστούγεννα είναι καμιά κουβέρτα να σκεπαστώ εδώ πάνω στην κορυφή, αγαπημένε μου Άγιε. Όλα τ’ άλλα πάνε πρίμα στο “Ηλίας Πούλλος”.

Σταύρος Παπασταύρου».

Ανόρθωση

«Γεια σου Βασίλη…

Ο Χαμπουλλάς πήγε στο κυνήγι και δεν μπορεί να σου στείλει το γράμμα, γι’ αυτό σκέφτηκα να το γράψω εγώ. Έτσι κι αλλιώς ότι πω εγώ γίνεται στο “Aντώνης Παπαδόπουλος”. Πρώτα να σου πω ότι πρέπει να αλλάξεις το σκουφάκι σου γιατί φοράς το ίδιο από τότε που ήμουν ξανά στον πάγκο της Ανόρθωσης. Όπως τον ανεμιστήρα στο Τσίρειο ένα πράμα. Τι δώρο να μου φέρεις εμένα τώρα; Τι είσαι εσύ; Άγιος Βασίλης είσαι εσύ; Δεν θέλω τίποτα εγώ από εσένα. Εγώ τα καταφέρνω και μόνος μου. Όλους τους “ανασταίνω” εγώ. Ρώτα Ράγιος, ρώτα Αρτυματά, ρώτα Μαργκάσα. Άντε φύγε από εδώ. Καλά Χριστούγεννα.

Τιμούρ Κετσπάγια».

Απόλλων

«Βασιλάκη…

Θα είμαι σύντομος φέτος στο γράμμα των Χριστουγέννων. Εδώ και δύο χρόνια σου ζητώ να μου φέρεις ένα πρωτάθλημα και εσύ όλο στο Μάκη το παίρνεις. Έκαμες τη διαδρομή Καισαρεία – Αρχάγγελος δεύτερο σου σπίτι. Αν δεν μου το φέρεις εμένα φέτος, του χρόνου θα βάλω τον Σωφρόνη να σου γράψει το γράμμα, και είναι καλός για λλόου σου.

Νίκος Κίρζης».

ΑΕΛ

«Ρε χωρκανέ…

Ξέρεις ότι εγώ σπάνια μιλώ, αλλά όποτε μιλήσω όλοι σιωπούν τζιαι ακούν με. Τα πολλά λόγια εν φτώχεια. Στείλε καμιά μπακκίρα να έχουμε γιατί εν δύσκολα τα πράματα και έχε καλά τον Κέρκεζ. Δώσε του δύναμη να αντέχει γιατί αν δεν τον είχα τζιαι τούτον δεν ξέρω τι θα έκαμνα.

Ανδρέας Σοφοκλέους».

ΑΠΟΕΛ

«Φίλε μου, Βασίλη…

Εμείς οι δυο τα βρίσκουμε μια χαρά έχει τόσα χρόνια. Εχάλασες μου τα λίγο στο φεύγα του χρόνου, αλλά πιστεύω σε σένα. Βάλε το χέρι σου να πιάσω πάλε το πρωτάθλημα και να τους αφήκω όλους “άγαλμα”. Mετά… κούντα να μπω ομίλους και μόλις τα καταφέρω φέρε καμιά πρόταση εκατομμυρίων να πουλήσω το Τάαμαρούι και θα τους δείξω εγώ αν μου γράφουν “makis out”.

Πρόδρομος Πετρίδης».

ΑΕΚ

«Άγιε μου Βασίλη…

Εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος και το ξέρεις. Ποτέ δεν σου ζητώ τον ουρανό με τα άστρα. Το μόνο πράγμα που θέλω από εσένα είναι να γίνει ξανά η ΑΕΚ η ομάδα που θαύμαζαν όλοι. Δεν είμαι αχάριστος, αλλά όταν σου κάνει κέφι δώσε λίγες αντοχές στην ομάδα μου, φώτισέ με να φέρω κανέναν Τεχνικό Διευθυντή ικανό μπας και μπούμε ξανά στο σωστό δρόμο.

Άντρος Καραπατάκης».

Νέα Σαλαμίνα

«Γεια σου βρε Βασίλη…

Τι κάνεις; Τι δώρα και πράσινα άλογα μου λες; Χρήμα έχει το μαγαζί να πάρουμε και εμείς οι φτωχοί κάνα παίκτη; Εδώ στο “Aμμόχωστος” όλο γκρίνια, νίκες και εξάδα ζητάνε. Μπάτζετ για μετεγγραφές, όμως, ούτε λόγος. Λεφτά αγαπημένε μου Άγιε, λεφτά…

Σάββας Πουρσαϊτίδης».

Ολυμπιακός

«Ρε Κωστάαααα fight, εγώ θα στείλω το γράμμα…

Έλα, Βασίλαρεεεε fight. Αν θες να ζεις μια ποιοτική ζωή fight. Αν θες το έλκηθρό σου να πηγαίνει πιο γρήγορα fight. Αν θες να δεις το μούσι σου να μεγαλώνει fight. Αν νομίζεις ότι είμαι τρελός, είμαι. Αν νομίζεις ότι πίνω χάπια, δεν είσαι μόνος σου, όλη η Κύπρος το νομίζει. Η ομάδα ρόλαρε, Βασίλη μου. Έχω τον Πάμπο, δεν φοούμαι τίποτε. Έναν καλό πορτάρη και έναν σέντερ φορ ολκής να μου φέρεις και εγώ θα μπω εξάδα.

Χριστόφορος Τορναρίτης».

Ενικός Άχνας

«Βασίλη, εδώ Κίκης.

Λίγο σεβασμό στον παλιό, Άγιε μου. Εμείς παλεύκουμε μέρα νύχτα Άγιε μου. Πόσες φορές να τα πω, όχι ότι έχω πρόβλημα δηλαδή να επαναλαμβάνομαι. Εμάς τους πρόσφυγες να μας προσέχεις λίγο παραπάνω. Θα το παλέψουμε Άγιε μου να μείνουμε κατηγορία. Βάλε το χέρι σου να πουλήσουμε κανένα παίχτη το καλοκαίρι να πιάσουμε κανένα ευρώ.

Κίκης Φιλίππου».

Πάφος FC

«Privet, Βασίλη…

Μούσκεμα τα έκανα, αγαπημένε μου Άγιε. Ξόδεψα εκατομμύρια, έφερε παίκτες από την Πρέμιερ Λιγκ, όλοι περίμεναν ότι θα ήμουν στην πρώτη εξάδα, αλλά εγώ παλεύω για τη διαβάθμιση. Βαθμούς και νίκες θέλω να μου φέρεις Βασίλη μου, αλλιώς με βλέπω να φεύγω με τις κλοτσιές από την Πάφο.

Ρομάν Ντουμπόβ».

ΕΝΠ

«Έλα, Βασίλη…

Θυμάσαι αυτό το μαγικό φίλτρο που μου έφερες πέρσι και έμεινα στην πρώτη κατηγορία στο 98’; Δεν ξέρω τι θα κάμεις, αλλά να βρεις ένα το ίδιο και φέτος να μου το φέρεις. Σου δίνω το λόγο μου ότι αν το φέρεις θα έχεις δωρεάν διαμονή στην Αγία Νάπα το Καλοκαίρι με όλα τα έξτρα πάνω μου.

Τσόκκος is here».

Δόξα

«Ρε Βασίλη…

Δύσκολα τα πράματα φέτος. Δεν έμεινε ομάδα και άνθρωπος στην Κύπρο να μην μας νικήσει και να μας την πει. Έχω τζιαι τον Τορναρίτη να μου κάμνει τον έξυπνο μέσα στα ίνσταγκραμ. Να σου πω κάτι, όμως ρε φίλε. Εγώ είμαι που χωρκό. Τζιαι που τον Γενάρη τζιαι μετά θα δεις άλλη Δόξα. Μπαρσελόνα ένα πράμα. Φέρε κανένα σέντερ φορ να βάλουμε κανένα γκολ τζιαι τούτος ο Καρλάο αποδείχθηκε πρώην ποδοσφαιριστής.

Κώστας Χριστοδούλου («Καραβίδας»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ