aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο γράμμα των κυπριακών ομάδων στον Άγιο Βασίλη – Ευχές, απειλές και δώρα

Το γράμμα των κυπριακών ομάδων στον Άγιο Βασίλη – Ευχές, απειλές και δώρα

Έφτασαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και όπως κάθε χρόνο όλα τα παιδιά αυτού του κόσμου γράφουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, έτσι φέτος θα γράψουμε και εμείς. Όχι εμείς ακριβώς, αλλά οι μεγάλες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου!

Εμείς σας «αποκαλύπτουμε» τι ζήτησαν οι πρόεδροι ή και προπονητές των ομάδων Α΄ Κατηγορίας από τον Άγιο Βασίλη. Με δόση χιούμορ και καμία πρόθεση παρεξήγησης με τον οποιοδήποτε. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη, κατανόηση και δύναμη.

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ή ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ

«Ρε Βασίλη…

Κάτσε δαμαί μαζί μου ρε φίλε να σου βάλω ένα ουίσκι, άναψε ένα πουράκι να γιορτάσουμε. Είμαι κορυφή ξανά, λεβέντη μου και τρέμει η γη! Βάλε το χέρι σου, Άγιε μου, να έρτει λίγο χρήμα μέσα στο ταμείο να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και το Μάη στον εξώστη θα γίνει το έλα να δεις. Ο ΑΠΟΕΛ ξανά προς τη δόξα τραβά, άκου τον Μάκη σου.

Πρόδρομος Πετρίδης».

Υ.Γ. Δεν αλλάξαμε ούτε λέξη από το περσινό γράμμα του Πρόδρομου Πετρίδη στον Άγιο Βασίλη!

petridis petrides

ANOΡΘΩΣΗ

«Έλα, Μπίλη…

Παλιόφιλε, με θυμάσαι; Επέστρεψα και ξέρω το μονοπάτι προς την επιτυχία. Τα καταφέρνω και μόνος μου, δεν σε χρειάζομαι. Αλλά, μέρες που είναι πάρε ένα «Κασ-γκολ» να μπει λίχο χρήμα στο ταμείο.

Ανδρέας Σάντης».

Santis

AΡΗΣ

«Ρε, καραγκιόζη Βασίλη…

Άκου και βάλε το καλά στο μυαλό σου. Θέλω να πας να βρεις όλους τους διαιτητές και να κλέψεις τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες. Έχω περισσότερες τιμωρίες απ’ ότι όλοι οι «κόφτες» των κυπριακών ομάδων μαζί. Άσε με να κάτσω και λίγο στον πάγκο. Άντε μην τα πάρω στο κρανίο και τα ακούσεις εσύ…

Αλεξέι Σπιλέφσκι».

Sak 6694

Ομόνοια

«Hello, Santa Claus…

Το ξέρεις ότι είσαι ο αγαπημένος μου φίλος. Τις ευχές που σου ζήτησα τα τελευταία χρόνια μου τις εκπλήρωσες. Η Ομόνοια κατέκτησε πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια και κύπελλο. Τους κέρασα καραβίδες, μανιτάρια και αμπελοπούλια. Πήρα τον τιμοκατάλογο και παρήγγειλα ότι είχε στο μενού! Για φέτος θέλω να φωτίσεις τον Γέσπερ (σ.σ. Γιάνσον) μπας και φέρει 2-3 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές γιατί δεν μας βλέπω καλά.

Σταύρος Παπασταύρου».

Papastavrou

Πάφος FC

«С Рождеством Дед Мороз (Καλά Χριστούγεννα, Άγιε Βασίλη…)

Ξόδεψα εκατομμύρια ευρώ σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικούς διευθυντές, εγκαταστάσεις. Τι άλλο να κάνω, επιτέλους, για να δω την Πάφος FC να πετυχαίνει τους στόχους της; Αν δεν μου βρεις λύση ούτε για φέτος, τα επόμενα Χριστούγεννα θα σε ντύσω στα γαλάζια και θα σε βάλω δίπλα στον Ζάιρο.

Ρομάν Ντουμπόφ».

Ντουπόφ: «Δύναμη που θα είναι αναγνωρίσιμη τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως»

Απόλλων

«Αγαπητέ Άγιε,

Ξέρεις, το Βασίλης (σ.σ. Δημητρίου) δεν μπορώ να το προφέρω εδώ και αρκετά χρόνια. Τον θυμήθηκα και από το στρες χάλασε η κάπα μου, μέρες που είναι. Αγαπητέ Μπίλι, το 2022 μου έφερες πρωτάθλημα και νέο γήπεδο, αλλά το 2023 ήταν εφιαλτικό. Αμα συνεχίσουμε έτσι και το 2024 προβλέπω δύσκολες μέρες. Κάνε το θαύμα σου ο επόμενος προπονητής που θα φέρω να σταματήσει την κατρακύλα.

Νίκος Κίρζης».

Kirzis (4)

ΑΕΚ

«Καλέ μου Άγιε Βασίλη…

Εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος. Δεν έχω διάθεση για απειλές και φωνές. Μου αρέσει να είμαι ψύχραιμος, αλλά θέλω… καθαρές δουλειές. Το 2023 μου χάρισες ωραίες στιγμές στην Ευρώπη, αλλά εντός συνόρων τα κάναμε μαντάρα. Αρχίσαμε το πρωτάθλημα στραβά, σιγά – σιγά βρίσκουμε τον δρόμο μας και το μόνο που ζητώ είναι να φωτίσεις  φωτίσεις τον Τσάβι Ρόκα να κάμει καλές μετεγγραφές γιατί τωρά τελευταία μας τα χάλασε.

Άντρος Καραπάτακης».

Roca Karapatakis

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ