aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο φάουλ-γκολ του παικταρά, ο Εμπεσίλιο και τα λάθη του Μασιά

Το φάουλ-γκολ του παικταρά, ο Εμπεσίλιο και τα λάθη του Μασιά

Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθούν τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Ισπανός παικταράς της ΑΕΚ Χόρχε Λαρένα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ήταν το τέταρτο τέρμα του στο τρέχον πρωτάθλημα, κάτι που πανηγύρισε έξαλλα.

Στο 78ο λεπτό χάθηκε η πιο ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ. Ο Λορένσο Εμπεσίλιο βρέθηκε απέναντι από τον Αντώνη Γιωργαλλίδη και ενώ το σκορ ήταν 1-0 για τον ΑΠΟΕΛ, έστειλε την μπάλα μόλις έξω. Εάν γινόταν σε εκείνο το σημείο το 2-0, τότε κατά πάσα πιθανότητα οι γαλαζοκίτρινοι να μην έχαναν τουλάχιστον το ματς.

Παρόλο που η κάμερα δεν βρισκόταν στην ευθεία και ομολογουμένως η φάση του γκολ του Νούνο Μοράις στο 8ο λεπτό ήταν δύσκολη, φάνηκε τουλάχιστον από την επαναληπτική προβολή πως ο Πορτογάλος ήταν ελαφρώς πιο μπροστά. Στο 50ό λεπτό ο Χαβιέ Γκαρίδο χρησιμοποίησε σκόπιμα τον αγκώνα για να αντικόψει τον Γιάννη Γιαννιώτα, μια φάση που αντί της αποβολής, πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή Δημήτρη Μασιά.

Σωστή η κίτρινη στον Γιαννιώτα, τέσσερα λεπτά μετά, σε δυνατό φάουλ που έκανε. Στο 71ο λεπτό σωστά δεν έδειξε την άσπρη βούλα ο διαιτητής καθώς η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ζίφκο Μιλάνοφ, εξοστρακίστηκε και χτύπησε το χέρι του. Όπως και στο 90’ + 1 σε βουτιά του Ακοράν Μπαρέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ