aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο έξτρα κίνητρο που έχει η ΑΕΛ...

Το έξτρα κίνητρο που έχει η ΑΕΛ…

Στο προηγούμενο ματς, με τον Εθνικό, η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να τριτώσει το καλό μένοντας στην ισοπαλία. Είχαν προηγηθεί οι νίκες επί των ΠΑΕΕΚ και Ανόρθωσης. Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της αφού είχε προηγηθεί με 2-0 και με τα ατομικά λάθη κατά κύριο λόγο δέχθηκε την ισοφάριση.

Ακόμη κι έτσι, η ομάδα της Λεμεσού διατηρεί το αήττητο στα τελευταία τρία ματς και είναι κι αυτό ένα κίνητρο ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη. Από τη μια να επανέλθει στις επιτυχίες και από την άλλη να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της. Άλλωστε μόνο έτσι θα μπορέσει να συνεχίσει με αξιώσεις την πορεία της προς υλοποίηση του στόχου της. Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η νίκη στο Δασάκι πλήγωσε τους γαλαζοκίτρινους, που παρουσιάζονται αποφασισμένοι να βγάλουν άμεσα αντίδραση και να βρεθούν ξανά στον ίσιο δρόμο.

Η ΑΕΛ θα έχει απέναντί της τον συμπολίτη της Άρη, που στην τρέχουσα σεζόν παρουσιάζεται ιδιαίτερα ικανός και απαιτητικός. Το γεγονός ότι προέρχεται από ήττα δεν παρασύρει τον Κέρκεζ. Οι πράσινοι της Λεμεσού απέναντι στον Άρη αδίκησαν τον εαυτό τους. Ο τεχνικός της ΑΕΛ γνωρίζει πως ο αυριανός αντίπαλός τους διαθέτει ποιότητα και θα πρέπει να τύχει της πρέπουσας σοβαρότητας και αγωνιστικής πειθαρχίας.

Γι’ αυτό και φρόντισε να προειδοποιήσει τους παίκτες του, από τους οποίους αναμένει να παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και με το παιχνίδι τους να κυριαρχήσουν. Είναι σημαντικό για την ΑΕΛ να κάνει τις ευκαιρίες της γκολ αλλά και να μην επιτρέψει στους αντίπαλους επιθετικούς να της κάνουν τη ζημιά. Η αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΛ ενδεχομένως να αποτελέσει το κλειδί για την επιτυχία. Από αυτήν πληγώθηκε στο προηγούμενο ματς, ενώ οι ποδοσφαιριστές της, για να ελπίζουν στη νίκη, θα πρέπει να αποφύγουν ατομικά λάθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ