aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Το ετήσιό της μπάτζετ είναι γύρω στα 3 εκατομμύρια Λίρες»

«Το ετήσιό της μπάτζετ είναι γύρω στα 3 εκατομμύρια Λίρες»

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Μιλώντας στα ΜΜΕ για το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Τζέραρντ Λιτλ αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία της ομάδας της Λάρνακας.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Κλίφτονβιλ:

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πιο ψηλό εμπόδιο για εμάς σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την ομάδα από το Λουξεμβούργο. Αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή στο τεχνικό κομμάτι, είναι επαγγελματική και το ετήσιό της μπάτζετ είναι γύρω στα 3 εκατομμύρια Λίρες. Είμαι, όμως, προετοιμασμένοι, όπως πράξαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Παρακολουθήσαμε ορισμένα βίντεο του αντιπάλου και σημειώσαμε μερικά πράγματα, τα οποία δουλέψαμε στις προπονήσεις. Η ΑΕΚ διαθέτει στο ρόστερ της πολλούς Ισπανούς παίκτες, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής είναι επίσης Ισπανοί, όπως και ο αρχηγός τους που είναι 36 ετών. Έχουν 4-5 παίκτες πάνω από 30 ετών, εν αντιθέσει με εμάς που διαθέτουμε νεανική ομάδα και ίσως το εκμεταλλευτούμε. Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι όσο πιο επαγγελματικά γίνεται. Θα παίξουμε σίγουρα με περηφάνια, πάθος και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ