aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣTo επιβεβαιώνει και ο «Άμπου»

To επιβεβαιώνει και ο «Άμπου»

Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, goal.com.cy, πως η πλευρά του Γκιόργκι Αμπουρτζάνια έριξε γέφυρες για επιστροφή του παίκτη στην Κύπρο, η οπαδική ιστοσελίδα της Ανόρθωσης, anorthosis24.net, επικοινώνησε με τον παίκτη, ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας.

Αναλυτικά το δημοσιεύμα του anorthosis24.net:

“Με τον Γεωργιανό πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Γκιόργκι Αμπουρχάνια επικοινώνησε το anorthosis24.net σχετικά με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και που αφορούν το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Κύπρο.

Ο ποδοσφαιριστής μας ανέφερε πως όντως δέχθηκε μια κρούση η πλευρά του από ομάδα η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη τριάδα στον βαθμολογικό πίνακα (την οποία γνωρίζουμε αλλά για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε).

Για να συμπληρώσει όμως πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο… μιας και η Σεβίλλη επιθυμεί όπως ο Γεωργιανός αγωνίζεται στην Ισπανία προφανώς για να παρακολουθεί από κοντά την πορεία του.

Στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο και στην Ανόρθωση στο μέλλον, απάντησε πως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο μέλλον, είπε.

Για να ολοκληρώσει, πως παρακολουθεί την πορεία της ομάδας μας με την οποία πέρασε πολύ καλές στιγμές και είναι μέρος της καρδιάς του. Μάλιστα μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον σημερινό αγώνα κυπέλου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ