aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο ενδιαφέρον για τον Χαφέζ και η δυσκολία

Το ενδιαφέρον για τον Χαφέζ και η δυσκολία

Ο Τσάβι Ρόκα θέλει να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, κατά προτίμηση με ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.

Γι’ αυτό και ο Καρίμ Χαφέζ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν, καθώς πληροί τις προδιαγραφές: είναι 20 χρόνων, έχει προοπτική ανέλιξης και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Ασφαλείς πληροφορίες του «Goal.com.cy», που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, αναφέρουν ότι ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής τον προσέγγισε πριν από περίπου ένα μήνα. Προτού δηλαδή λυθεί η συνεργασία του Αιγύπτιου ακραίου οπισθοφύλακα με την Ομόνοια.

Πλέον, ο Χαφέζ είναι ελεύθερος, ωστόσο, εκείνο που δυσκολεύει την απόκτησή του είναι το ότι μεταξύ 27 Ιουνίου και 10 Ιουλίου θα δοκιμαστεί στη Ρεν. Αν ικανοποιήσει το τεχνικό τιμ της γαλλικής ομάδας, εννοείται ότι θα συνεχίσει σ’ αυτήν την καριέρα του.

Στην περίπτωση όμως που αποφασιστεί πως δεν έχει θέση στο ρόστερ της Ρεν, είναι ορατό το ενδεχόμενο να επανέλθουν οι Λαρνακείς για την απόκτησή του, εφόσον μέχρι τότε δεν καταλήξουν σε συμφωνία με άλλον αριστερό μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ