aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUE«Το δυνατό μας στοιχείο είναι ότι παίζουμε ομαδικά»

«Το δυνατό μας στοιχείο είναι ότι παίζουμε ομαδικά»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, είναι η Δυναμό Μίνσκ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο κεντρικός αμυντικός της Λευκορώσικης ομάδας, Νίνο Γκάλοβιτς. «Είμαστε ευχαριστημένοι που περάσαμε από τους πρώτου δύο γύρους και τώρα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο Κροάτης αμυντικός.

Είστε προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ;

«Προετοιμαζόμαστε ολόκληρη τη σεζόν για όλα τα παιχνίδια, δεν κάνει διαφορά αν είναι πρωτάθλημα, κύπελλο ή Ευρώπη. Προετοιμαστήκαμε και για αυτά τα παιχνίδια, όπως κάθε φορά».

Ποιο είναι το δυνατό στοιχείο της Δυναμό Μίνσκ, για το οποίο πρέπει να είναι προετοιμασμένη η ΑΕΚ;

«Είναι δύσκολη ερώτηση γιατί θα αποκαλύψω το δυνατό μας στοιχείο στον αντίπαλο, αλλά μπορώ να πω πως είμαστε ενωμένη ομάδα, δουλεύουμε ομαδικά. Δεν έχουμε παίκτες οι οποίοι ξεχωρίζουν, όπως η ΑΕΚ. Το δυνατό μας στοιχείο είναι ότι παίζουμε ομαδικά».

Τι γνωρίζετε για την ΑΕΚ;

«Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για την ΑΕΚ, αλλά γνωρίζουμε ότι έχει αρκετούς ξένους παίκτες, Ισπανούς με καλή φήμη. Επίσης ξέρουμε ότι έχουν Ισπανό προπονητή και παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής, έχουν καλή τεχνική. Βασικά πράγματα, αλλά εύχομαι σήμερα και αύριο να κάνουμε καλύτερη ανάλυση με τον προπονητή μας και να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την Κυπριακή ομάδα».

Το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην Κύπρο, είναι πλεονέκτημα για την ομάδα σου;

«Ίσως στα χαρτιά να είναι καλό το πρώτο παιχνίδι να είναι εκτός έδρας, γιατί προσπαθείς να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα και στον επαναληπτικό στο γήπεδο σου, με τον κόσμο σου, είναι πιο εύκολο να πάρεις την πρόκριση. Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, οπόταν δεν νομίζω πως δίνει το πλεονέκτημα σε κάποια από τις δύο ομάδες. Αυτό που έχει σημασία είναι να απολαύσουμε και τα δύο παιχνίδια. Νομίζω οι πιθανότητες είναι 50-50».

Την Κυριακή είχατε αγώνα κυπέλλου και χάσατε. Ήταν έκπληξη αυτό το αποτέλεσμα;

«Ήταν έκπληξη το ότι χάσαμε, όμως ο προπονητής μας πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα ενόψει και των αγώνων στην Ευρώπη. Όμως είχαμε καλούς παίκτες που αγωνίζονταν. Ήταν έκπληξη επειδή παίζαμε και στην έδρα μας».

Πιστεύεις πως αυτό το αποτέλεσμα θα σας επηρεάσει;

«Νομίζω πως όχι, επειδή τελείωσε αυτό το παιχνίδι, το ξεχάσαμε και είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον αγώνα με την ΑΕΚ».

Τι πιστεύεις για τον καιρό στην Κύπρο; Είναι πολλή ζέστη.

«Είμαι από την Κροατία και έχουμε παρόμοιο καιρό, επίσης έπαιξα πριν από λίγα χρόνια με την Σπλίτ, εναντίον Ισραηλίτικης ομάδας, της Μπερ Σεβά, στην Κύπρο, στη Λάρνακα, οπόταν είμαι οικείος με αυτό τον καιρό. Ίσως για κάποια παιδιά από τη Λευκορωσία να είναι πιο δύσκολο, αλλά και στα παιχνίδια με τη Ραμποτνίσκι ήταν γύρω στους 37 βαθμούς, άρα είναι πιο προετοιμασμένοι».

Πόσους φιλάθλους περιμένετε στον επαναληπτικό;

«Πραγματικά δεν ξέρω. Στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας είχαμε γύρω στις 2 χιλιάδες, αλλά νομίζω και εύχομαι ότι θα έχουμε περισσότερους τώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ