aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο δίλημμα του Τσάβι Ρόκα

Το δίλημμα του Τσάβι Ρόκα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Τσάβι Ρόκα δεν καταστάλαξε σε ποια από τις τρεις ή τέσσερις κινήσεις που θα κάνει η ΑΕΚ, μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, θα ποντάρει περισσότερο. Αν οι Λαρνακείς είχαν διαθέσιμες δύο θέσεις στον κατάλογο Α θα τις κάλυπταν με μέσο και σέντερ φορ.

Από τη στιγμή που υπάρχει μόνο μία, ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπρασίνων προβληματίζεται τι θα είναι καλύτερο να πράξει για την ομάδα. Ποιος από τους δύο, δηλαδή, θα είναι άνω των 21 χρόνων και ποιος κάτω.

Όπως μας ειπώθηκε από τις τάξεις του συλλόγου, ελαφρύ προβάδισμα έχει ο μέσος. Ο Ρόκα ψάχνει για κεντρώο, ο οποίος εκτός από ποιότητα θα έχει και ηγετικά προσόντα. Κάτι που έρχεται συνήθως με την εμπειρία και είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος κάτω των 21 ετών με αυτό το προσόν.

Ωστόσο, ο καθ’ ύλην αρμόδιος για μετεγγραφές θα αποφασίσει αναλόγως των προσόντων, που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές που προτείνονται. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα αποκτήσει τερματοφύλακα και -υπό προϋποθέσεις- αριστερό μπακ, οι οποίοι φυσικά θα εγγραφούν στον κατάλογο Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ