aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΤο αποφάσισε ο Τζο-Τζο Γκαρσία: «Η τελευταία μου σεζόν»

Το αποφάσισε ο Τζο-Τζο Γκαρσία: «Η τελευταία μου σεζόν»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η νέα καλαθοσφαιρική σεζόν, θα είναι η τελευταία του Τζο-Τζο Γκαρσία στο παρκέ ως καλαθοσφαιριστής. Δύσκολο να το πιστέψει κανείς και δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος πως δεν θα υπάρξουν και κάποιες πιέσεις για να συνεχίσει ακόμη λίγο.

Την πιο πάνω είδηση μας την αποκάλυψε ο ίδιος στο πλαίσιο του Αγιασμού και της παρουσίασης της νέας ομάδας της ΑΕΚ, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. «Αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά ως παίκτης», μας ανέφερε ο Τζο-Τζο Γκαρσία και η εξέλιξη αυτή ασφαλώς θα συζητηθεί στα καλαθοσφαιρικά στέκια.

Η απόφαση αυτή του Τζο-Τζο Γκαρσία δεν πάρθηκε λόγω ηλικίας, άσχετα αν σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 41, αλλά για προσωπικούς λόγους. Άλλωστε, για καλαθοσφαιριστές της… πάστας του Τζο-Τζο Γκαρσία με τόσο πλούσια εμπειρία και πάρα πολλούς τίτλους στην πλάτη τους, η ηλικία των 41 ετών, είναι απλά ένας αριθμός. Για τους πραγματικούς λάτρεις της κυπριακής καλαθόσφαιρας, κάτι τέτοιες αποφάσεις προκαλούν συγκίνηση, περηφάνια και σεβασμό που μπασκετμπολίστες της εμβέλειας του Τζο-Τζο Γκαρσία κόσμισαν τα κυπριακά παρκέ.

Εμείς αποκαλύψαμε την είδηση. Θα κάνουμε όμως μία εκτίμηση: Ότι θα δεχθεί πιέσεις (με την καλή βέβαια έννοια) για να συνεχίσει. Πιστεύουμε τόσο εμείς, όσο και πολλοί άλλοι ότι ο Τζο-Τζο Γκαρσία έχει δυνάμεις και αντοχές για να συνεχίσει και μετά τα 41 του χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ