aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο αντίο του Τρουγιόλς: «Αποχαιρετώ παρά τη θέλησή μου»

Το αντίο του Τρουγιόλς: «Αποχαιρετώ παρά τη θέλησή μου»

Με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και την Κύπρο αποχαιρετά την ομάδα της Λάρνακας ο Τζοάν Τρουγιόλς. Μετά από θητεία πέντε χρόνων ο Ισπανός αμυντικός αποχαιρετά την οικογένεια των κιτρινοπράσινων με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τρουγιόλς

«Οικογένεια της ΑΕΚ,

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω παρά τη θέλησή μου. Θα ήθελα πολύ να πω αντίο στο γήπεδο, αλλά δεν ήταν δυνατό. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για αυτά τα πέντε υπέροχα χρόνια. Ήταν η πιο όμορφη εμπειρία της καριέρας μου. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να κερδίσω όλα όσα έχω κερδίσει εδώ, κύπελλο, Σούπερ Καπ και να μπω στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πάντα έδινα τα πάντα για την ΑΕΚ, είναι το δεύτερο σπίτι μου και λυπάμαι που φεύγω! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που με ανέχτηκαν. Υπάρχουν συμπαίκτες με τους οποίους είμαι πολλά χρόνια και θα είναι περίεργο να μην τους βλέπω κάθε μέρα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με αντιμετώπιζε πάντα πολύ καλά εμένα και την οικογένειά μου, τα χρωστάω όλα στον Χριστόφορο, γιατί χωρίς αυτόν αυτό δεν θα είχε λειτουργήσει, στον Κυριάκο (φωτογράφο), σε όλους τους φυσιοθεραπευτές και γιατρούς και στη Φλόριν που με κάνει να γελάω κάθε μέρα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Μουρίγιο, τον Ιμανόλ (σ.σ. Ιδιάκεθ), τον Ιραόλα, τον Καρίγιο και τον Ηλία (σ.σ. Χαραλάμπους) για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Και στους οπαδούς, ένα ευχαριστώ πάντα για την υποστήριξη που έλαβα.

Νιώθω τόσο τυχερός!  Ευχαριστώ πολύ όλους τους Κύπριους που μας βοήθησαν σε όλα. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στην Κύπρο!  Κάποτε όταν μεγαλώσουν θα επιστρέψω στην Κύπρο για να τους δείξω σε τι όμορφο μέρος γεννήθηκαν. Τέλος, χωρίς στη γυναίκα μου, δεν θα είχα καταφέρει να έχω, όλα όσα έχω χωρίς αυτήν.

ΠΑΜΕ ΑΕΚ ευχαριστώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ