aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο αντίο του Τολεμές

Το αντίο του Τολεμές

Ο Φλοριάν Τολεμές ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα και αποχαιρέτησε την Έουπεν και τους φίλους της με μήνυμα του στα κοινωνικά δίκτυα.

Το μήνυμα του Γάλλου: «Η οικογένεια μου και εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα όσα μας προσφέρατε και όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε στην Έουπεν τα τελευταία τρεισήμισι  χρόνια. Μας κάνατε να νιώσουμε μέλη της ομάδας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας

Επέλεξα να διακόψω το συμβόλαιο μου με την Έουπεν για να έχω μία αλλαγή και νέες προκλήσεις. Φεύγω από την ομάδα μόνο με καλές αναμνήσεις. Τρία υπέροχα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της ανόδου στην πρώτη κατηγορία και την ευκαιρία να αγωνιστώ εκεί.

Είχα έρθει στην Έουπεν με ένα πεντακάθαρο στόχο: Να ανεβεί στην πρώτη κατηγορία η ομάδα. Φεύγοντας από την ομάδα την αφήνω, όπως και τους φίλους της στην κατηγορίας που της αξίζει. Θα χρειαζόταν περισσότερο από μία ζωή για να ευχαριστήσω αυτούς που μας βοήθησαν, αλήθεια ένα μεγάλο ευχαριστώ. Σας εύχομαι μόνο ευτυχία και επιτυχίες. Εμπρός «Πάντας» (σ.σ. το χαϊδευτικό της ομάδας), εμπρός Έουπεν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ