aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤην Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο τα «σπουδαία» για τον κυπριακό αθλητισμό

Την Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο τα «σπουδαία» για τον κυπριακό αθλητισμό

Παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σχετικά με ότι αφορά στον αθλητισμό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νίκος Αναστασιάδης κάλεσε την ηγεσία του ΚΟΑ και τις Ομοσπονδίες για σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (30/4), με κύριο θέμα την επόμενη μέρα στον αθλητισμό.

Ο ΠτΔ ενημερώθηκε σήμερα για την πορεία της πανδημίας στο νησί μας, τις εισηγήσεις των επιστημών και αύριο αναμένεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, μαζί με τα αρμόδια Υπουργεία, για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, η οποία έχει ήδη χωριστεί σε τέσσερα στάδια.

Σαφώς και η εν λόγω συνάντηση χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά καθοριστική ενόψει της έναρξης των προπονήσεων, κι ως κατ’ επέκταση των πρωταθλημάτων. Ήδη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκης Κούσιος, τόνισε νωρίτερα πως στο πρώτο στάδιο χαλάρωσης των μέτρων που θα αρχίσει από την ερχόμενη Δευτέρα (4/5), δεν συμπεριλαμβάνονται οι προπονήσεις των ομάδων. Ωστόσο, όλα θα κριθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ