aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤι προβλέπεται για τις κίτρινες κάρτες

Τι προβλέπεται για τις κίτρινες κάρτες

Οι νέοι Πειθαρχικοί Κανονισμοί ΚΟΠ είναι δημοσιευμένοι στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ και διαθέσιμοι για τα Σωματεία αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο από τις 8 Ιουνίου 2017. Σε αυτούς προβλέπεται το ότι μετά από τρεις κίτρινες κάποιος ποδοσφαιριστής θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

Το παράθεμα από τους κανονισμούς της ΚΟΠ:

«Σε σχέση με τις κίτρινες κάρτες, ισχύουν τα ακόλουθα (Σελίδες 15-16 Πειθαρχικών Κανονισμών):

(δ) Ποδοσφαιριστής ο οποίος παρατηρήθηκε σε διαφορετικούς αγώνες της ίδιας διοργάνωσης εκτός όσων αναφέρονται στην παράγραφο (δ) (Α) και (δ) (Β) πιο κάτω

αποβάλλεται για τον επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης ως ακολούθως: (Ο αγώνας για το SUPER CUP θεωρείται ξεχωριστή διοργάνωση).

(i) Με την συμπλήρωση των πρώτων τριών παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

(ii) Με την συμπλήρωση συνολικά έξι παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

(iii) Με την συμπλήρωση συνολικά οκτώ παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

(iv) Mετά την συμπλήρωση συνολικά οκτώ παρατηρήσεων, για κάθε επόμενη παρατήρηση θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

(δ) (Α) Ποδοσφαιριστής ο οποίος παρατηρήθηκε σε διαφορετικούς αγώνες, σε αγώνα Πρωταθλήματος Κυπέλλου αποβάλλεται για τον επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης

ως ακολούθως:

(i) Με την συμπλήρωση συνολικά δυο παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

(ii) Με την συμπλήρωση συνολικά τεσσάρων παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

(iii) Μετά την συμπλήρωση συνολικά τεσσάρων παρατηρήσεων, για κάθε επόμενη παρατήρηση θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

(δ) (Β) Με τη συμπλήρωση της Α΄Φάσης του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, (26 αγωνιστικές), όσες κίτρινες κάρτες έχουν δεχθεί οι ποδοσφαιριστές στο Πρωτάθλημα αυτό θα διαγράφονται και θα ξεκινούν στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος από μηδενική βάση.

Ποδοσφαιριστής ο οποίος παρατηρήθηκε σε διαφορετικούς αγώνες, σε αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας στη Β’ Φάση αποβάλλεται από τον επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης, ως ακολούθως:

(i) Με τη συμπλήρωση των πρώτων τριών παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της ίδιας διοργάνωσης.

(ii) Με τη συμπλήρωση συνολικά έξι παρατηρήσεων θα αποκλείεται αυτόματα από τον αμέσως επόμενο αγώνα της διοργάνωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ