aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤι προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τους φιλάθλους

Τι προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τους φιλάθλους

Πληροφορίες σχετικά με το πρωτόκολλο που κατέθεσε η ΚΟΠ στο Υπουργείο Υγείας είδαν το φως της δημοσιότητας. Όπως προκύπτει, θα υπάρχει κόσμος στους αγώνες, ενώ θα πραγματοποιηθούν και συγκεκριμένες διευθετήσεις για την διάθεση εισιτηρίων. Υπενθυμίζουμε πως γι’ αυτά, αναφέρθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ΚΟΠ Σάββας Κωνσταντίνου στον Active.

Συγκεκριμένα, το πρωτόκολλο προνοεί όπως ο μέγιστος αριθμός θεατών θα είναι 33%, ανάλογα με την χωρητικότητα του κάθε γηπέδου. Μάλιστα, αν το επιτρέψουν η επιδημιολογική εικόνα στο νησί μας όπως επίσης και η επιδημιολογική ομάδα, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε 50% από τις 18 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στα εισιτήρια, αυτά θα διατίθενται μέσω προπώλησης και μόνο σε κατόχους κάρτας φιλάθλου για σκοπούς ιχνηλάτησης. Τέλος, η αποχώρηση των φιλάθλων από τα γήπεδα δεν θα γίνεται ταυτόχρονα και μαζικά.

Στο πρωτόκολλο υπάρχουν πρόνοιες και για τα φιλικά. Στα παιχνίδια που θα διεξάγονται σε γήπεδα πρώτης κατηγορίας, θα φιλοξενούν 500 φιλάθλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ