aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Τι να πουν οι άλλοι για γήπεδο; Γι' αυτούς είναι όνειρο θερινής νυκτός»

«Τι να πουν οι άλλοι για γήπεδο; Γι’ αυτούς είναι όνειρο θερινής νυκτός»

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ, «Guardians» τοποθετούνται για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον χλοοτάπητα του νέου γηπέδου και στέλνουν μήνυμα στήριξης στη διοίκηση Άντρου Καραπατάκη.

«O Σύνδεσμος μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το χλοοτάπητα του νέου γηπέδου παίρνει θέση και τονίζει ότι όσα μίζερα ανθρωπάκια σε όλα τα μήκη και πλάτη του Νησιού βρήκαν έδαφος για να ειρωνευτούν αυτή μικρή καθυστέρηση που θα χρειαστεί για το γήπεδο ώστε να είναι λειτουργήσιμο να πιούν ξύδι, αφού πρώτα κοιτάξουν τα χάλια τους», αναφέρει αρχικά.

Και προσθέτει: «Σαν ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. στηρίζουμε την διοίκηση Καραπατάκη σε όποια απόφαση και αν πάρει για το θέμα του γηπέδου. Επίσης θέλουμε να τονίσουμε σε όλους αυτούς με τα ψυχολογικά οι οποίοι τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και καλαθόσφαιρα έχουν καταπιεί την γλώσσα τους με την πρόοδο και τις επιτυχίες της ΑΕΚ να ασχοληθούν με τις ομάδες τους τους και όταν αναφέρονται στη μοναδική ομάδα που έφτιαξε αποκλειστικά ΜΟΝΗ της ιδιόκτητο γήπεδο να μιλούν με τα κεφάλια σκυφτά».

Καταλήγοντας, η καυστική ανακοίνωση, τονίζει: «ΑΕΚτζή που έστω για κάποια λεπτά μπορεί να πέρασε από το μυαλό σου να απογοητευτείς επειδή θα παραταθεί αυτό που περίμενες τόσα χρόνια ,για λίγες βδομάδες επιπλέον, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. Άλλωστε τι να πουν και οι οπαδοί των άλλων ομάδων όπου κάτι παρόμοιο για αυτούς είναι όνειρο θερινής νυκτός. Το Σάββατο στο ΓΣΖ και σε όποιο γήπεδο υπάρχει ο Κίμωνας στο στήθος θα κάνουμε γιορτή γιατί μακριά από την ΑΕΚ έχουμε πόνο στο μυαλό».

14249082_10153860006516439_2109353819_n

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ