aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΤι ισχύει στη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου

Τι ισχύει στη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος αρχίζει την 1η Ιανουαρίου 2017 και ολοκληρώνεται την 31η του μήνα.

Στην περίοδο αυτή, τα Σωματεία Α’ Κατηγορίας μπορούν να εγγράψουν στη δύναμη τους συνολικά μέχρι τέσσερις ποδοσφαιριστές, Κύπριους, ξένους ή κοινοτικούς.

Αν οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δηλωθούν στον κατάλογο Α’, τότε θα πρέπει να διαγραφεί άλλος ποδοσφαιριστής από τον σχετικό κατάλογο.

Αν ομάδα εγγράψει στο δυναμικό της ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’, δεν χρειάζεται να διαγραφεί άλλος ποδοσφαιριστής, όμως θα είναι μια από τις τέσσερις μεταγραφές που δικαιούται να κάνει η ομάδα.

Στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, οι ομάδες θα μπορούν να υποβάλλουν στην ΚΟΠ το ρόστερ τους κάθε Παρασκευή. Ως εκ τούτου, ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν από τις ομάδες πριν την πρώτη Παρασκευή Ιανουαρίου, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta που θα γίνουν στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2017.

Τα Σωματεία Β’ και Γ’ Κατηγορίας μπορούν να εγγράψουν μέχρι δύο Κύπριους ή κοινοτικούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ