aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤι είπε ο Σκαπούλλης για όλες τις επίμαχες φάσεις

Τι είπε ο Σκαπούλλης για όλες τις επίμαχες φάσεις

Ο παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε τις φάσεις στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα» και η ιστοσελίδα μας κατέγραψε τις επίμαχες φάσεις τριών αγώνων.

Ανόρθωση – Πάφος 2-2 (Ανδρέας Αργυρού)

Για τις διαμαρτυρίες της Ανόρθωσης στον αγώνα με την Πάφο: «Στο 15′ υπήρχε ανατροπή στον Ντουρίς από αμυντικό της Πάφου, ο οποίος τον έσπρωξε από πίσω και έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι».

Για χέρι που ζήτησε η Ανόρθωση εντός περιοχής στο 88’: «Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη γι’ αυτή τη φάση, γιατί είναι μακρινή η λήψη. Δεν μπορούμε να πούμε αν υπάρχει παράβαση».

Απόλλων – ΑΕΚ 3-3 (Νικόλας Νεοκλέους)

Δεύτερο γκολ του Απόλλωνα στο 41’: «Υπήρξε παράβαση. Είναι καθαρό, έκανε ενέργεια, ο Σκέμπρι και χτύπησε τον Τρουγιόλς και έπρεπε να σφυριχτεί επιθετικό φάουλ».

Για το τρίτο γκολ του Απόλλωνα στο 85’: «Δικαιούται ο παίχτης να διεκδικήσει. Δικαιούται να παίξει εκτός κι αν είναι επικίνδυνο παίξιμο». (δεν έγινε αναφορά για χέρι του Παπουλή).

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 1-2 (Τιμόθεος Χριστοφή)

7’ Πέσιμο του Αλ-Τάαμαρι: Πολύ σωστά ο διαιτητής δεν έδωσε παράβαση

-8’ Κίτρινη για θέατρο: Σωστός ο διαιτητής που έδωσε κίτρινη στον Αλ-Τάαμαρι για θέατρο έστειλε μηνύματα στους ποδοσφαιριστές.

-29’ ΓΚΟΛ του Γκόμεθ: Πολύ σωστή η απόφαση του διαιτητή. Μπράβο στον διαιτητή που δεν έδωσε την παράβαση, καθώς ο Γκόμεθ έκλεψε την μπάλα χωρίς να υποπέσει σε φάουλ στον Μοράις. Αυτά τα πράγματα τα εντοπίζει ο διαιτητής από την κατεύθυνση της μπάλας.

-33’ Πέσιμο του Ντάρμπισαϊαρ στην περιοχή: Σωστά δεν δόθηκε παράβαση και φαίνεται από την κατεύθυνση της μπάλας. Ο τερματοφύλακας (σ.σ Βάτερμαν) έπαιξε ξεκάθαρα την μπάλα.

-56’ Ντέρμπισαϊαρ-Ιωάννου: Απλή διεκδίκηση της μπάλας για δύο παίκτες με φυσική επαφή. Ουδόλως υπήρχε φάουλ.

-66’, 69’ Για τους πανηγυρισμούς του Αλ-Τάαμαρι: Αν ο παίκτης πήγαινε έξω από το γήπεδο θα ήταν προβοκατόρικος πανηγυρισμός και άναβε τα αίματα. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι.

-85’ Ζήτησε πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ για χέρι: Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας (σ.σ Βύντρα) προσπαθεί να αποφύγει το πέναλτι. Δεν είναι παράβαση.

-88’ Για την φάση της αποβολής του Παναγή: Επιχείρησε να παίξει την μπάλα, είχε επαφή αλλά με το πίσω μέρος του κορμιού του. Η μπάλα δεν πήρε κατεύθυνση και έμεινε εκεί. Ο διαιτητής απέβαλε τον παίκτη για στέρηση ευκαιρίας επίτευξης τέρματος του αντίπαλου ποδοσφαιριστή. Ο κανονισμός λέει ότι οποιανδήποτε πιθανότητα για να σκοράρει ο αντίπαλος είναι αποβολή. Έτσι το έκρινε ο διαιτητής. Και κίτρινη να έδειχνε θα ήταν καλυμμένος. Αν ήταν στην περιοχή θα ήταν κίτρινη, ο τερματοφύλακας έξω από την περιοχή είναι σαν κανονικός ποδοσφαιριστής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ