aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤι απαντάει ο Α. Μιχαηλίδης για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΟΑ

Τι απαντάει ο Α. Μιχαηλίδης για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΟΑ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Κλεάνθης Γεωργιάδης, από τις 17 του Ιανουαρίου 2019, θα πάψει να είναι πρόεδρος του ΚΟΑ, διότι ολοκληρώνεται η θητεία του (όσο και όλων των υπολοίπων που ανήκουν σε Διοικητικό Συμβούλιο Ημικρατικών Οργανισμών) και δεν θα μπορεί να επαναδιεκδικήσει. Αυτό καθότι θήτευσε δις στην κορυφαία αθλητική Αρχή της Κύπρου, μία φορά ως αντιπρόεδρος επί προεδρίας της Δρ. Κλέας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα και μία ως πρόεδρος (τα τελευταία δύο χρόνια και κάτι).

Κατά τους τελευταίους μήνες, αυτός για τον οποίο φημολογείται έντονα πως θα διαδεχθεί τον Γεωργιάδη, είναι ο Ανδρέας Μιχαηλίδης (πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ) και ένας από τους… μαθουσάλες του κυπριακού ποδοσφαίρου, ο οποίος εργάστηκε σε πολλές κυπριακές ομάδες (Απόλλων, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Άρη, ΑΕ Πάφος, Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ, Εθνική Κύπρου).

Διαβάστε επίσης: Πέφτουν οι υπογραφές για το γήπεδο της Λεμεσού!

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Μιχαηλίδη προκειμένου να μας επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες και τη φημολογία περί διεκδίκησης της προεδρίας του ΚΟΑ και απάντησε με… ντριπλαδόρικο στιλ, λέγοντας: «Η πραγματικότητα είναι ότι με ρωτάνε πάρα πολλοί, αλλά ό,τι πω θα είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Ακούω διάφορα, αλλά δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Με ρωτάνε συνεχώς, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι πριν να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου».

Διαβάστε επίσης: Ο Ανδρεάς Μιχαηλίδης ενημερώνει για το γηπεδικό

Ακολούθως, κατέληξε με την ατάκα «ούτε υποθετικά μπορώ να μιλήσω», όταν κλήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο που οι πληροφορίες αυτές πάρουν επίσημη μορφή σε λίγες μέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι λίγοι αυτοί (του κυβερνητικού χώρου) που είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να κάτσει στην προεδρική καρέκλα του ΚΟΑ ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, ενώ ένα άλλο όνομα το οποίο διέρρευσε όσον αφορά στη διεκδίκηση της προεδρίας του Οργανισμού, είναι αυτό του Φοίβου Ζαχαριάδη (σύμβουλος του ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη για θέματα που αφορούν στον Αθλητισμό κατά τα τελευταία χρόνια).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ